Sandhems förskola

Sandhems förskola


Sandhems förskola ligger med skog och strövområden alldeles intill husknuten.

På Sandhems förskola arbetar vi målinriktat med att skapa en lustfylld och trygg miljö och vi tar vara på barnens naturliga nyfikenhet och lust att lära. En viktig del är miljöer som utmanar och också skapar möten.

Vår fina utegård är vi mycket stolta över. Där utvecklar och utforskar barnen sitt kunnande om naturen, samtidigt som de också får bra motoriskt träning. Skapande verksamhet är både lustfyllt och lärorikt. Vi arbetar gärna med naturmaterial från vår natur. Vi vistas i skogen och har även gångavstånd till Sandhemsjön.

Välkommen att hälsa på oss!

Kartlänk till Sandhems förskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om måltiderna på Sandhems förskola hittar du på sidan Måltider i förskolan

Förskolan använder sig bland annat av instagram för att synliggöra förskolans utbildning och för att bidra till en utökad samverkan mellan förskola och hem. Du som vårdnadshavare eller annan ansvarig vuxen får ansöka om att följa den förskola ditt barn är placerad på.

I dokumentet Instagram i Mullsjö kommunala förskolor (pdf) , 126.1 kB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa om hur förskolan använder sig av applikationen.

På sidan Sociala medier hittar du länkar till våra förskolors Instagram-konton.

Vid frågor om kö och placering, ring kommunens växel på 0392-140 00 och be att få tala med kommunens placeringshandläggare.

Fröet: 0392-144 64

Ekorren: 0392-144 65

Kotten: 0392-144 66


Se hur det ser ut på Sandhems förskola!

Klicka på filmen så ser du hur det ser ut på förskolan.

Kontakt

Senast uppdaterad:
5 april 2024