Kronängs förskola

Kronängs förskola en solig höstdag

Kronängs förskola ligger centralt i Mullsjö, nära både skog och strövområden. Här finns också kvällsomsorg för barn som behöver omsorg utanför förskolornas öppettider.

På Kronängs förskola arbetar vi i åldersindelade grupper. På Junibacken går de yngre barnen och på Saltkråkan går de äldre barnen.

Förskolan har en härlig utegård där barnen kan delas i mindre grupper. Gården inbjuder till en aktiv och fantasifull lek. Leken har en central och viktig del i barns utveckling för språket, fantasin, motoriken och samspelet med varandra.

Förskolan har närhet till skogen, en lärmiljö där vi kan uppleva naturens olika skiftningar och få motorisk träning. Det finns även tillgång till att använda gymnastikhallen, som ligger alldeles intill förskolan.

På Kronängs förskola ska barnen känna sig trygga och ges en rolig och lärorik utbildning.

Välkommen att besöka oss så berättar vi mer!

Kartlänk till Kronängs förskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om måltiderna på Kronängs förskola hittar du på sidan Måltider i förskolan

Förskolan använder sig bland annat av instagram för att synliggöra förskolans utbildning och för att bidra till en utökad samverkan mellan förskola och hem. Du som vårdnadshavare eller annan ansvarig vuxen får ansöka om att följa den förskola ditt barn är placerad på.

I dokumentet Instagram i Mullsjö kommunala förskolor (pdf) , 126.1 kB. kan du läsa om hur förskolan använder sig av applikationen.

På sidan Sociala medier hittar du länkar till våra förskolors Instagram-konton.

Vid frågor om kö och placering, ring kommunens växel på 0392-140 00 och be att få tala med kommunens placeringshandläggare.

Junibacken: 0392-141 40, 0392-141 41

Saltkråkan: 0392-141 48, 0392-141 49

Se hur det ser ut på Kronängs förskola!

Klicka på filmen så ser du hur det ser ut på förskolan.

Kontakt

Senast uppdaterad:
5 april 2024