Ladda din elbil

Elbilsladdning pågår

Är du som hyresgäst intresserad av att ladda din elbil i våra interna laddstolpar? Här förklarar vi hur det går till.

Är du intresserad av att ladda din elbil hos Mullsjö Bostäder? I så fall erbjuder vi i samarbete med Mer Sverige, dig som hyresgäst möjligheten att ladda din elbil i våra interna laddstolpar. Interna laddstolpar är låsta och kan endast användas av våra hyresgäster eller av vår personal.

Våra laddstolpar finns på Kyrkvägen 8, Kyrkvägen 3 och 5, Järnvägsgatan 7, Sagers väg 6 och 8, Hökgatan 17 (vid FNI-huset) samt Duvgatan 7 i Mullsjö. Saknas det laddstolpe på just din gata, så blir du hänvisad till den som ligger närmast er adress. Parkeringsplats med laddstolpe ska endast nyttjas av elbil så länge laddning pågår.

Beställ en laddbricka

För att kunna ladda behöver du en laddbricka. Laddbrickan beställs via företaget Mer Sveriges Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. webbplats. När du fått laddbrickan kontaktar du oss på Mullsjö Bostäder via e-post mullsjobostader@mullsjo.se och uppger namn, personnummer, adress och laddbriscksnummer.
Tillexempel SE-MER-C3001234-A. En bekräftelse skickas ut när du är tillagd i laddgrupp och kan börja ladda.

Laddbrickan fungerar även för publik laddning på Mer Sveriges laddare runt om i Sverige, samt en del av Eons snabbladdare. I Mullsjö finns publika laddare vid den stora parkeringen utanför Colorama. Om propblem med laddning uppstår kontaktar ni Mers laddhjälp på telefonnummer 077-4433900, öppet dygnet runt.

Relaterade länkar

Kontakt

Senast uppdaterad:
29 februari 2024