Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att förhindra spridning av covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset.

Här hittar du Mullsjö kommuns samlade information, frågor och svar om coronaviruset (covid-19).

Viruset finns nu i vårt samhälle och vi arbetar oavbrutet för att skapa en trygg situation. Vi följer aktuella rekommendationer från myndigheter och uppdaterar informationen löpande.

För att motverka spridningen av coronaviruset krävs att du alltid stannar hemma när du har symtom, att du är noggrann med handhygien och håller avstånd till din omgivning. Enligt Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd bör större sociala sammanhang undvikas och personer över 70 år bör vara särskilt försiktiga.

Läs mer på Mullsjö Kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ändrade Öppettider i Påsk

Snart är det Påsk och i samband med det så ändrar vi våra öppettider. Skärtorsdagen den 8 april stänger vi klockan 12.00. Långfredag och Annandag Påsk håller vi stängt. Vi öppnar igen den 14 april.

2020-03-26 klockan 10:30

I samband med byte av telefonväxel har det uppstått lite inkörningsproblem. Detta innebär att det kan vara lite svårt att komma i kontakt med oss. Det drabbar främst vår anknytning för felanmälan, telefonnummer 0392-14230. Vi hoppas att av vi kommer till rätta med alla inställningar så fort som möjligt.

Behöver du komma i kontakt med oss? Använd vårt formullär för felanmälan.

Stopp i avlopp

Mullsjö Bostäder vill påminna om att endast kiss, bajs och TOALETTPAPPER får spolas ner i toaletten.

Hushållspapper, våtservetter och tvättlappar av textil leder till stopp i avloppet och får inte spolas ner! Nu är inte rätt tid för vår verksamhet att behöva åtgärda extra stopp i avloppen i fastigheterna eller kommunens avloppsledningar.

Hamstringen av toalettpapper har lett till att hyllorna gapar tomma i butikerna. Det är då lätt hänt, att de som inte har hamstrat och behöver köpa toalettpapper för att det tagit slut hemma, i stället köper hushållspapper och tänker att man kan använda det i stället för toalettpapper.

Toalettpapper löser upp sig i vatten men det gör inte hushållspapper. I stället klumpar det ihop sig och leder till stopp i avloppen.

Hushållspapper som använts vid toalettbesök ska slängas i restavfallet. Ett annat alternativ är att helt enkelt tvätta sig, precis som vi gör med våra nyfödda.

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfallslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Vi ber er följa våra önskemål gällande parkering av bilar på våra områden. Tänk på att parkering i Mullsjö är avgiftsfri. Det är skönt att slippa bommar och infartsförbud. Därför ber vi er att köra med försiktighet inne på våra områden, samt att bilen endast får vara parkerad i samband med i och ur-lastning. Övrig tid ska bilen stå på områdets parkering.

Den 1 augusti 2019 byter Mullsjö Bostäder adress.

Mullsjöföretaget Novydux avslutar sitt bolag och ny postleverantör till och från Mullsjö Bostäder blir PostNord. Då det inte är möjligt att flytta med nuvarande boxadress till PostNord får vi från och med den 1 augusti 2019 ny adress:

Mullsjö Bostäder
Box 47
565 21 Mullsjö

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 april 2020