Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att förhindra spridning av covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset.

Här hittar du Mullsjö kommuns samlade information, frågor och svar om coronaviruset (covid-19).

Viruset finns nu i vårt samhälle och vi arbetar oavbrutet för att skapa en trygg situation. Vi följer aktuella rekommendationer från myndigheter och uppdaterar informationen löpande.

För att motverka spridningen av coronaviruset krävs att du alltid stannar hemma när du har symtom, att du är noggrann med handhygien och håller avstånd till din omgivning. Enligt Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd bör större sociala sammanhang undvikas och personer över 70 år bör vara särskilt försiktiga

Läs mer på Mullsjö Kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfallslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 september 2020