Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägenheter.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfallslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Uppdatering 2019-11-26, klockan 21:15.
Nu fungerar våra fasta telefoner igen.

Just nu kan du inte nå Mullsjö Bostäder, Mullsjö kommuns växel eller fasta telefonnummer.

Behöver du komma i kontakt med oss? Fram till klockan 16.00 kan du maila mullsjobostader@mullsjo.se så hjälper vi dig.

Felet ligger hos Telia och felsökning pågår. Beräknad klartid är 23:59.

Vi ber er följa våra önskemål gällande parkering av bilar på våra områden. Tänk på att parkering i Mullsjö är avgiftsfri. Det är skönt att slippa bommar och infartsförbud. Därför ber vi er att köra med försiktighet inne på våra områden, samt att bilen endast får vara parkerad i samband med i och ur-lastning. Övrig tid ska bilen stå på områdets parkering.

Den 1 augusti 2019 byter Mullsjö Bostäder adress.

Mullsjöföretaget Novydux avslutar sitt bolag och ny postleverantör till och från Mullsjö Bostäder blir PostNord. Då det inte är möjligt att flytta med nuvarande boxadress till PostNord får vi från och med den 1 augusti 2019 ny adress:

Mullsjö Bostäder
Box 47
565 21 Mullsjö

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2020