Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Ingen plast får finnas i eller runt den bruna matavfallspåsen. Läs mer om sortering på June Avfalls Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. webbplats. På sikt kan det drabba er hyresgäster i form av högre månadsavgift.

Är du intresserad av att ladda din elbil hos Mullsjö Bostäder? I så fall erbjuder vi i samarbete med Mer Sverige, dig som hyresgäst möjligheten att ladda din elbil i våra interna laddstolpar. Läs om hur du går tillväga på vår sida Ladda din elbil.

 

Den 29 november mellan 06.30-16:00 är det dags för ännu ett tekniskt arbete hos Telia. Arbetet kan medföra kortare störningar i TV och internet. Om problem uppstår efter avslutat arbete ska utrustningen startas om. Kvarstår problemen kontaktar ni Telias kundtjänst för kollektivboende på tel 020-202070

Vi erbjuder våra hyresgäster möjligheten att betala sina avgifter med E-Faktura och
A-Avi. Läs med på sidan Hyra och betalning.

Stopp i avlopp

Mullsjö Bostäder vill påminna om att endast kiss, bajs och toalettpapper får spolas ner i toaletten.

Hushållspapper, våtservetter och tvättlappar av textil leder till stopp i avloppet och får inte spolas ner! Nu är inte rätt tid för vår verksamhet att behöva åtgärda extra stopp i avloppen i fastigheterna eller kommunens avloppsledningar.

Toalettpapper löser upp sig i vatten men det gör inte hushållspapper. I stället klumpar det ihop sig och leder till stopp i avloppen.

Vi har nytt journummer till Securitas 010-4705184. Till jouren hos Securitas kan ni vända er vid ärenden som är akuta och inte kan vänta till nästföljande arbetsdag.

Vi ber er följa våra önskemål gällande parkering av bilar på våra områden. Det är skönt att slippa bommar och infartsförbud. Därför ber vi er att köra med försiktighet inne på våra områden, samt att bilen endast får vara parkerad i samband med i och ur-lastning. Övrig tid ska bilen stå på områdets parkering.

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Just nu pågår ingen upphandling.

Ytterligare information finns att läsa under upphandlingar.

Senast uppdaterad:
4 december 2023