Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfalls Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. webbplats.

2022-12-13
Telia och Viaplay Group är äntligen överens om ett nytt mångårigt avtal som innebär att vi åter igen kan erbjuda marknadens vassaste utbud av tv och streaming, med start den 13 december. På telia.se/tvinfo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du alltid den senaste informationen och svar på vanliga frågor.

2022-09-30
Förhandlingar har pågått mellan Telia och Viaplay Group. Telia har försökt in i det sista
men Viaplay vill inte fortsätta diskussionerna och därför blir det inget nytt avtal till 30 september. Det här innebär att Telia inte får sända Viaplays kanaler från
den 1 oktober. För tillfället ersättes detta med med nytt attraktivt innehåll som passar både stor och liten. Med innehåll från bland annat C More, SF-kanalen, UEFA Champions League och nylanserade SkyShowtime.

Vi ber er följa våra önskemål gällande parkering av bilar på våra områden. Det är skönt att slippa bommar och infartsförbud. Därför ber vi er att köra med försiktighet inne på våra områden, samt att bilen endast får vara parkerad i samband med i och ur-lastning. Övrig tid ska bilen stå på områdets parkering.

Stopp i avlopp

Mullsjö Bostäder vill påminna om att endast kiss, bajs och toalettpapper får spolas ner i toaletten.

Hushållspapper, våtservetter och tvättlappar av textil leder till stopp i avloppet och får inte spolas ner! Nu är inte rätt tid för vår verksamhet att behöva åtgärda extra stopp i avloppen i fastigheterna eller kommunens avloppsledningar.

Hamstringen av toalettpapper har lett till att hyllorna gapar tomma i butikerna. Det är då lätt hänt, att de som inte har hamstrat och behöver köpa toalettpapper för att det tagit slut hemma, i stället köper hushållspapper och tänker att man kan använda det i stället för toalettpapper.

Toalettpapper löser upp sig i vatten men det gör inte hushållspapper. I stället klumpar det ihop sig och leder till stopp i avloppen.

Hushållspapper som använts vid toalettbesök ska slängas i restavfallet. Ett annat alternativ är att helt enkelt tvätta sig, precis som vi gör med våra nyfödda.

Vi har nytt journummer till Securitas 010-4705184. Till jouren hos Securitas kan ni vända er vid ärenden som är akuta och inte kan vänta till nästföljande arbetsdag.

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset.

Här hittar du Mullsjö kommuns samlade information, frågor och svar om coronaviruset (covid-19).

Vi följer aktuella rekommendationer från myndigheter och uppdaterar informationen löpande.

Läs mer på Mullsjö Kommuns webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad:
13 januari 2023