Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att förhindra spridning av covid-19 och håller Mullsjö Bostäders kontor stängt för besök. Kontakt sker via telefon 0392-14230 eller e-post mullsjobostader@mullsjo.se

Värme Hökgatan, 2021-04-01 klockan 10:50

Det är problem med värmen i våra lägenheter på Hökgatan. Felsökning pågår med hjälp av extern leverantör. Vi återkommer med mer information.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset.

Här hittar du Mullsjö kommuns samlade information, frågor och svar om coronaviruset (covid-19).

Viruset finns nu i vårt samhälle och vi arbetar oavbrutet för att skapa en trygg situation. Vi följer aktuella rekommendationer från myndigheter och uppdaterar informationen löpande.

Läs mer på Mullsjö Kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har nytt journummer till Securitas 010-4705184. Till jouren hos Securitas kan ni vända er vid ärenden som är akuta och inte kan vänta till nästföljande arbetsdag.

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfallslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 april 2021