Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

Vi erbjuder våra hyresgäster möjligheten att betala sina avgifter med E-Faktura och
E-Avi. Läs med på sidan Hyra och betalning.

Vi ber er att köra försiktigt inne på våra områden, samt att bilen endast får vara parkerad i samband med lastning. Övrig tid ska bilen stå på områdets parkering.

Är du intresserad av att ladda din elbil hos Mullsjö Bostäder? I så fall erbjuder vi i samarbete med Mer Sverige, dig som hyresgäst möjligheten att ladda din elbil i våra interna laddstolpar. Läs om hur du går tillväga på vår sida Ladda din elbil.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Ingen plast får finnas i eller runt den bruna matavfallspåsen. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer om felsortering på June Avfalls Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. webbplats. På sikt kan felsorterat avfall drabba er hyresgäster i form av högre månadsavgift.

Stopp i avlopp

Vi vill påminna om att endast kiss, bajs och toalettpapper får spolas ner i toaletten.

Hushållspapper, våtservetter och tvättlappar av textil leder till stopp i avloppet och får inte spolas ner. Toalettpapper löser upp sig i vatten men det gör inte hushållspapper. I stället klumpar det ihop sig och leder till stopp i avloppen.

Just nu pågår ingen upphandling.

Ytterligare information finns att läsa under upphandlingar.

Senast uppdaterad:
22 maj 2024