Nyheter

Här hittar du våra nyheter, aktuell information, driftstörning och information om planerade avbrott i våra lägehenheter.

2021-11-23 klockan 13.15.

Mullsjö Energi & Miljö utför ett större arbete på fjärrvärmenätet tisdagen den 23 november med start klockan 12.00. Arbetet beräknas vara klart 17.00. Så länge arbetet pågår så kommer varmvattnet inte att fungera. Detta påverkar våra hyresgäster på Sagers väg 6 & 8.

Läs mer om driftinformation på Mullsjö Energi & Miljös webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset.

Här hittar du Mullsjö kommuns samlade information, frågor och svar om coronaviruset (covid-19).

Vi följer aktuella rekommendationer från myndigheter och uppdaterar informationen löpande.

Läs mer på Mullsjö Kommuns webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har nytt journummer till Securitas 010-4705184. Till jouren hos Securitas kan ni vända er vid ärenden som är akuta och inte kan vänta till nästföljande arbetsdag.

Sortera ditt hushållsavfall rätt.

Vi påminner om vikten av att sortera ert hushållsavfall rätt. Det förekommer regelbundet att plast läggs i kärl avsedda för matavfall. Det är ett stort problem som är både kostsamt och dåligt för vår miljö. Läs mer på June Avfalls Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. webbplats.

Erbjudande om rengöring av ventilation

Flera av våra hyresgäster har fått samtal från telefonförsäljare som erbjuder rengöring av ventilation. Som hyresgäst hos Mullsjö Bostäder så ska ni inte tacka ja till detta. Vi utför den service och underhåll som våra fastigheter är i behov av.

Senast uppdaterad:
23 november 2021