Simhallens renovering

Den första december 2023 stänger simhallen för en omfattande renovering. Det innebär att vi kommer få en nyrenoverad och modern simhall som kommer stå redo för simträning, plask och bad om ungefär ett år.

Här hittar du mer detaljerad information om hur verksamheten kommer organiseras och hur planen inför renovering av simhallen ser ut.

Du kan läsa mer och se bilder i nyheten Så kommer Simhallen se ut efter renoveringen

Du kan läsa mer och se bilder i nyheten Så kommer Simhallen se ut efter renoveringen

Den preliminära tidplanen är att renoveringen kommer ta ungefär ett år att genomföra. Om planen inte ändras kommer simhallen kunna öppna igen runt årsskiftet 2024-2025.

Ja, årskortet pausas och du kan använda det igen när simhallen öppnar.

Ja, men på grund av att simhallen renoveras håller Hälsocenter till på olika platser. Kontakta Hälsocoachen direkt, så får du aktuell information om var Hälsocentret håller till.

Hälsocoach

073-511 02 70

anna-karin.limnell@mullsjo.se

För mer information om verksamheten, se sidan Hälsocenter

Ja, de flesta av passen är igång. På sidan Gruppträning kan du se vilka träningspass som du kan välja bland och var de håller till.

Personalen kommer bland annat att jobba med Hälsocenter och dess utveckling i syfte att stärka folkhälsan i Mullsjö kommun och söka samarbeten med föreningsliv och civilsamhälle.

Tyvärr kommer ingen simundervisning kunna erbjudas under renoveringen av simhallen. Skolan kan möjligen erbjuda alternativ under perioden men det är upp till respektive skola att ta beslut om och informera i de fall alternativa lösningar erbjuds.

Senast uppdaterad:
31 januari 2024