Mullsjö kommun som arbetsgivare

Glad tjej som arbetar inom vården

Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, engagemang och stolthet. Som medarbetare hos oss har du tillgång till ett antal förmåner. 

Här finns jobbet för dig som gillar att göra skillnad för andra och vill vara med och utveckla Mullsjö kommun. Idag är vi cirka 510 personer som på olika sätt arbetar med att göra skillnad för våra invånare.

Som medarbetare i Mullsjö kommun har du tillgång till ett antal förmåner. Det kan skilja sig åt beroende på vilken tjänst du har. Här kommer några exempel:

Utöver den allmänna pensionen från Pensionsmyndigheten har du som medarbetare i Mullsjö kommun även en tjänstepension/avtalspension. Du bestämmer själv hur en viss del av pensionen ska förvaltas. Mullsjö kommun avsätter pengar till din pension.

Möjlighet att pensionsspara via bruttolöneavdrag.

Om du har arbetat mer än 10 år inom kommunen har du möjlighet att vid fyllda 60 år gå ner i tid med bibehållen pensionsinbetalning.

Friskvårdsbidrag på 1400 kr per år.

Du som månadsanställd har också möjlighet till rabatterade priser på Nordic Wellness gymkort.

 

  • Du kan provträna en vecka konstnadsfritt på Nordic Wellness.
  • Som anställd får du 25% rabatt på årskort Sverige och Guld,
    och 15% rabatt på Silver, Grandfitness och Expreskort på samtliga Nordic Wellness-klubbar. Mer information om kort erhålles av Nordic Wellness.

Köpa billigare lunch via Rikskort.

Möjlighet att köpa biobiljetter till SF Bio till självkostnadspris.

Tillsvidareanställda eller medarbeterare som har arbetat minst ett år kan resa med kollektivtrafiken till ett förmånligt pris.

Tack vare ett särskilt avtal med Jönköpings Länstrafik kan du köpa deras årskort på avbetalning under tolv månader.

Jämfört med att köpa tolv månadskort sparar du tusentals kronor.

Låna en roddbåt och flytvästar och ro ut i sjön Stråken.

Avtal om företagshälsovård som arbetar både förebyggande och rehabiliterande för att medarbetarnas hälsa och kommunens arbetsmiljöer ska vara så bra som möjligt.

Medarbetare inom Mullsjö kommun kan betala ögonlaseroperation med bruttolöneavdrag.

Bidrag för studier på fritiden som syftar till utveckling i nuvarande tjänst eller för avancemang i kommunen.

Byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar som ger extra semesterledighet med 4 till 5 dagar per år (inom vissa verksamheter).

Om du varit medarbetare under minst 365 kalenderdagar innan du går på betald föräldraledighet får du ett tillägg som motsvarar 10 procent av lönebortfallet, under högst 180 kalenderdagar i följd.

Vi vill bevara och förbättra hälsan hos våra medarbetare genom att skapa rökfria miljöer och ge goda förutsättningar för minskad rökning.

Vi har därför rökfri arbetstid för kommunens samtliga medarbetare och erbjuder hjälp i form av sluta-röka-program på arbetstid till anställda som vill sluta röka.

Kontakt

Senast uppdaterad:
27 juni 2024