Om näringslivet

Här finns en Mullsjöanda med många små företag och några riktigt stora. I kommunen finns cirka 500 företag. Mullsjö ligger bra till på Svenskt Näringslivs ranking, vilket vi är stolta över! 2023 ligger vi på plats 22.

Det är kommunens ambition att företag skall ha de allra bästa förutsättningarna för utveckling. Vi kommer att fortsätta bidra med det vi förmår för att såväl befintliga som nya företag skall finna att Mullsjö är en bra kommun att bedriva verksamhet i.

Företagen i kommunen utvecklas och nya företag startas kontinuerligt. Under de senaste åren har det startat ungefär 25 nya företag per år, men det finns plats för fler. Du är välkommen med ditt företag till oss - vi har färdigplanerad industrimark och det finns i regel också tillgång till bra lokaler att hyra.

Har du idéer om hur vi gemensamt kan stärka företagandet i vår kommun eller frågor som rör företagandet så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi vill prata företagsamhet!

Företagsregister

Kommunens företag finns i företagsregistret. Företag kan själv registrera sig i företagsregistret. Uppgifter om hur du gör hittar du om du följer länken.

Företagsföreningar

Kontakt

Senast uppdaterad:
30 november 2023