Bli Pluspolararrangör

Företag, kommuner, föreningar och organisationer som erbjuder aktiviteter inom kultur- och fritidssektorn kan ansluta sig till Pluspolarkortet. Vill du vara med som arrangör, fyll då i formuläret så återkommer vi till dig.

Anmäl dig som Pluspolarearrangör

När du som arrangör anmäler dig listas du på sidan Pluspolarkortet. Du får även en dekal som visar att pluspolarkortet gäller hos er. Denna fäster du vid entrén så att den syns.

Pluspolarkortet gäller i 13 kommuner i Region Jönköpings län för alla användare. Det betyder att det kan komma pluspolare från hela länet till Mullsjö.

Tänk på att

  • Du måste fylla i alla rutor som har en stjärna*, annars skickas inte din ansökan. Om du försöker skicka får du ett felmeddelande.
  • Du ska få ett meddelande på denna sida om att din ansökan skickats.

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på sidan Hantering av personuppgifter

Säkerhet: * (obligatorisk)
Senast uppdaterad:
16 april 2024