E-tjänstportal gör det enklare för dig

Ikonen e-tjänsteportal markerad med vita prickar

Skicka ansökningar och ärenden via våra e-tjänster när det passar dig oavsett tid på dygnet.

Tillgängliga tjänster och service av hög kvalité

Många kommuninvånare vill göra sina ärenden via e-tjänster, det är också ett sätt att effektivisera organisationens arbete.

– Utvecklingen av digital teknik kommer fortsätta vara i fokus under 2023. Det omfattar bland annat fortsatt utveckling av e-tjänster, automatiserade processer och Internet of Things (IoT, som du kan läsa mer om via iotjonkopingslan.se Länk till annan webbplats.). Därmed ges möjligheten att vara en digital, trygg och tillgänglig kommun för våra medborgare, företag, föreningar och medarbetare säger Erik Knipensjö, IT-chef Mullsjö kommun.

Logga in som medborgare med e-legitimation

I E-tjänstportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du använda sökfunktionen för att hitta e-tjänster och även hitta via kategorierna i vänstermenyn. Du kan också kan logga in i portalen för att följa ditt ärende.

Vissa e-tjänster kräver inloggning och signering med e-legitimation i form av bank-id. Din bank kan hjälpa dig om du behöver skaffa digitalt bank-id.

Behöver du hjälp att använda våra e-tjänster?

– Vi vet att en del invånare inte kan använda e-tjänster. Då finns det möjlighet att få hjälp av Infocenter, som kan hjälpa till att fylla i e-tjänsten eller visar hur man gör på annat sätt, säger Erik.

Kontakt

Senast uppdaterad:
19 maj 2023