Fotboll för alla Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Mullsjö IF vinner förstapriset i Klaravik Plan

Glada ungdomar och vuxna från Mullsjö IF i träningskläder

Jonna Sundling, OS-guldmedaljören och Emil Fritzell, Mullsjö IF.

Klaravik sponsrar Mullsjö IF med 50 000 kronor. Med sponsringen ska fotbollsskolan 2023 göras kostnadsfri.

Nu har Mullsjö IF, bland 545 andra sökanden, vunnit förstapriset i Klaravik Plan, som är företaget Klaraviks sponsorsatsning. De vinner priset för att kunna skapa en inkluderande fotbollsskola - oavsett ekonomiska förutsättningar.

Emil Fritzell, barn- och ungdomsansvarig i Mullsjö IF, skriver i sin nominering att “genom att göra fotbollsskolan kostnadsfri under 2023 kan vi erbjuda alla barn 7-13 år i kommunen en möjlighet att få en fin och rolig start på sommarlovet och få vara med i en gemenskap oavsett ekonomiska förutsättningar. Vi vill kunna ge barnen en bättre fysisk och framförallt mental hälsa genom att erbjuda dem att få vara med i ett sammanhang och träffa nya kompisar på vår fotbollsskola vilket är viktigt för alla barn att må bra”.

Jonna Sundling, OS-guldmedaljören i sprint på skidor, besökte Gruveredsvallen tillsammans med Klaravik, för att överlämna priset.

Stort grattis och fortsatt lycka till i era uppdrag önskar Mullsjö kommun!

Läs mer på Klaraviks webbplats: För en fotboll för alla – Klaravik sponsrar Mullsjö IF med 50 000 kronor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Senast uppdaterad:
10 juni 2022