Vi siktar högt på Hopptornets badplats

Hopptornets badplats i Mullsjö

Rent, snyggt och säkert. Kohagens badplats och Hopptornet rustas upp för säsongen. 

Bryggan vid Kohagens badplats i Sandhem är på plats och upprustad för säsongen. Badplatsen Hopptornet i Mullsjö kommer att bli en riktigt höjdare. Nytt för i år är att Näsbadet blir ett friluftsbad utanför kommunens ansvar.

Badplatser med hög standard

Rent, snyggt och säkert är målet för kommunens badplats Hopptornet vid Mullsjö hotell. Förra året målades hopptornet om och trampoliner rustades upp. I år ska vi lägga ut ny sand på stranden och i vattnet, ta bort stora stenar i den grunda delen mellan bryggorna och ställa ut fler bord och bänkar på stranden. Vi vill att badplatsen Hopptornet i Mullsjö ska bli en riktig höjdare.

Näsbadet blir ett friluftsbad

Vi vill kunna erbjuda badplatser med hög standard som upplevs rena, snygga och barnvänliga. Därför väljer vi att från och med den här sommaren ansvara för ett färre antal badplatser och fördelar våra resurser på framförallt Hopptornet, Barnbadet samt Kohagen i Sandhem.

Nytt för i år är att Näsbadet blir ett friluftsbad som ligger utanför kommunens ansvar. Du är varmt välkommen att som vanligt besöka Näsbadet men toaletter och soptunnor är borttagna och vi tar inga vattenprover.

Välkommen att ta ditt första dopp i någon av våra härliga sjöar!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 maj 2020