Vi har ny webbplats

Närbild med mobiltelefon i hand som visar kommunens webbplats

Välkommen till Mullsjö kommuns nya webbplats!

Idag lanserar vi vår nya webbplats. Det gör vi tillsammans med Kulturskolan och de kommunala bolagen Mullsjö Bostäder och Mullsjö Energi och Miljö som får egna sidor med nytt utseende.

Vi hoppas du ska hitta det du söker här på vår nya webb men under de första dagarna kan det vara lite trassel med länkar eller information som saknas. Vi ber om ditt överseende med det.

Om du upptäcker något som kan utvecklas får du gärna tala om det för oss genom formuläret.

Användarvänlig

Vårt mål är att du ska uppleva webbplatsen användarvänlig. Vårt fokus är enkel struktur, bra sökfunktioner, enklare språk och tydliga kontaktuppgifter.

Nyheter

Vi har valt att göra det enkelt för dig som besökare att direkt hitta de mest populära sidorna bland annat genom att sökrutan är i fokus på startsidan.

Nytt är också att nyheter och evenemang lyfts fram och syns tydligt på första sidan. Nu kan du lättare se vad som händer i Mullsjö kommun och enkelt tipsa oss om ditt evenemang.

Upptäck Mullsjö

En annan nyhet är att turistsidorna får namnet Upptäck Mullsjö och kommer få en ny design och struktur. Detta är ett parallellt projekt som slutförs senare i höst.

Tillgänglighetsanpassad

Webbplatsen följer riktlinjer för tillgänglighet för att göra det enkelt att navigera oavsett funktionsvariation.

Bilder

Ett extra tack till dig som bidragit med bilder till vår nya webbplats. Flera av bilderna har fotograferats av Sandhemsbor och Mullsjöbor. Fortsätt gärna skicka bilder till oss när du upptäcker Mullsjö, kommunikation@mullsjo.se.

Prenumerera på nya webbplatsen

Du kan prenumerera även på vår nya webbplats. Men du som är prenumerant idag måste aktivt välja att följa oss på nytt.

Senast uppdaterad:
1 oktober 2019