mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

lagkrav på efaktura till kommunenintranetvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönlediga jobbvattentaxappettider och taxa tervinningcentralensimhallensimhallens öppettidersimhallmullnetbygglovnattvandringmatsedelvattengympamullsjö simhallfriluftsfrämjandetledighetsansökanfiberutbyggnad i mullsjö kommun

Mullsjö vårdcentral flyttar ut från sina lokaler

Datum: 2018-12-09 Kategori: Omsorg & hjälp, Trygghet & säkerhet

Mullsjö vårdcentral har problem med ohälsa i lokalerna och flyttar därför in i Mullsjö kommuns lokaler.

Mullsjö kommun har sedan tidigare planerat för ombyggnation av Mullsjö vårdcentral under 2019 på grund av problem med ohälsa i lokalerna. Men då problemen på några veckor snabbt blivit värre än tidigare har Mullsjö kommun och Mullsjö vårdcentral i samverkan beslutat om omedelbar flytt av verksamheten.


Måndag 3 december flyttas Mullsjö vårdcentrals verksamhet tillfälligt

Verksamheten kommer att bedrivas dels på Habo vårdcentral och dels på Margaretas park i Mullsjö, tills dess att vårdcentralen kan flytta in i tillfälliga gemensamma lokaler på Gunnarsbovägen 35. Arbetet med att få i ordning Gunnarsbovägen 35 är redan igång, men det kan dröja 2-3 månader innan all verksamhet kan flytta in där.
Måndag till onsdag vecka 49 kommer tillgängligheten att vara begränsad, då dessa dagar även går till att flytta ut verksamheten.


Du som patient som behöver vårdkontakt kommer att få det

Patienter kan hela tiden kontakta Mullsjö vårdcentral via ordinarie telefonnummer, 010-242 47 00, eller via e-tjänster på 1177.se.
I samband med att patienten får en bokad tid så meddelar även sjuksköterskan var besöket ska ske. Vårdcentralen kommer även att erbjuda fler hembesök för att underlätta för de som har svårt att ta sig iväg. 

2018-11-27 av: Infocenter