mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenmullsjö simhallvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönsimhallintranetppettider och taxa tervinningcentralenfriluftsfrämjandetfiberutbyggnad i mullsjö kommunlediga jobbbygglovvandring till trollsjönnattvandringsimhallens öppettidermatsedeldiarium och arkivwifi mullsjöledighetsansökanlagkrav på efaktura till kommunen

Förlängd svarstid för resvaneundersökningen

Datum: 2019-04-23 Kategori: Trafik & infrastruktur

Vi har förlängt möjligheten att lämna in resvaneundersökningen digitalt till söndagen den 28 april.

Vi har fått information om att resvaneundersökningen som skickades ut till pendlare mellan Mullsjö och Jönköping under vecka 15 har kommit fram efter sista svarsdagen till vissa personer. På grund av detta har vi förlängt möjligheten att lämna in undersökningen digitalt till söndagen den 28 april.

Vi vill veta hur du reser mellan hem och arbete för att vi ska kunna utveckla Mullsjö kommuns pendlingsmöjligheter.

Bakgrund

Under april har det skickats ut en resvaneundersökning till alla som pendlade från Mullsjö kommun till Jönköpings kommun under 2017 (vilket är det senaste året det finns pendlingstatistik från).

Med hjälp av ditt svar kommer vi att få en högre förståelse för hur personer rör sig mellan Mullsjö och Jönköping men också vilka behoven och önskemålen är.

Utifrån svaren vi får in från undersökningen kommer vi att kunna prioritera insatser för att underlätta resor till och från arbetet, oavsett om du reser med cykel, bil, buss eller tåg.


Stort tack för att du tar dig tid att besvara resevaneundersökningen.
Tillsammans bygger vi en hållbar kommun för hela livet!


2019-04-23 av: Pernilla Arvidsson