Kronkompaniet

Kronkompaniets produkter såsom glasflaskor, plåtburkar, äldre reklamaffischer och andra antika föremål.

Kronkompaniet har en blandning av gammalt och nytt. Saker från förr som får en chans till att pryda hem och hus och nya saker som är snälla mot planeten.

Gammalt, nytt och hållbart

INREDNING – present – RETRO – vintage – ANTIK

Nya och äldre designprodukter - kristallkronor, småmöbler, husgeråd och inredning.

Kronkompaniet brinner för gamla saker, återbruk och hållbarhet. Hos oss hittar du unika inredningsdetaljer, mest gamla och några nya.

Hållbarhet och cirkulär ekonomi viktigt för Annika och Laszlo som driver butiken. Vi gillar det äkta, genuina - det finns själ i det, det gör något med en. Alla föremål vi säljer är noggrant utvalda och granskade. Renovering och reparation av kristallkronor har blivit lite av vår specialitet.

För dej som vill konsumera mer hållbart även i din inredning och vill minska ditt ekologiska avtryck. Våga göra medvetna val som är snälla mot planeten!

Öppet alla dagar i juli. Övriga öppettider hittar du på vår webbplats kronkompaniet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på våra sociala mediekanaler, Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kronkompaniet

073-620 20 27
kronkompaniet@outlook.com

Adress

Krons väg 5
565 32 Mullsjö

Senast uppdaterad:
8 maj 2023