Stunder av lycka i Mullsjö

Blåsippor i närbild

Dela med dig av din bild av lycka i Mullsjö och var med i vårt digitala fotoalbum – fyllt av lycka!

Nu har du möjlighet att få med din bild av lycka i ett projekt där Mullsjö kommun tillsammans med två konstnärer utforskar ”sann” lycka.

Ljusglimtar i vardagen

Vi söker bilder som fångar in ”sann” lycka i Mullsjö. Sådana där stunder där lyckan kan delas med den som ser bilden. Det kan vara en plats, en upplevelse eller kanske en känsla. Vi tror att det är särskilt viktigt att i en jobbig tid som nu, mitt i pandemin, få påminna varandra om ljusglimtar i vardagen.

Ladda upp din bild i formuläret

Insamlingen av bilder pågår från och med 10 maj och publiceras löpande i vårt digitala fotoalbum på Instagramkontot Bildenavlycka. Redaktör för fotoalbumet är Mullsjö kommuns Kultur- och fritidschef Åsa Eklund som har rätt att välja vilka bilder som publiceras om de strider mot .Villkor och personuppgifter hittar du under "Skicka in din bild".

Konstprojektet Distancio

Insamlingen av bilder är kopplat till ett regionalt konstprojekt Distancio - där konstnärerna Martinka Bobrikova och Oscar De Carmen använt sin vistelse i Mullsjö till att initiera ett digitalt museum över lycka, ett projekt de kommer att arbeta med många år framöver. När de besökte Mullsjö vintern 2020 såg de att det viktigaste för att bli en del i ett sammanhang är att vi ser och förstår djupet av lycka.

The Museum of Happiness

I pandemitider ändrades mycket verksamhet till digital, det var gympaprogram, meditation och matlagning. Konstnärerna gjorde tre videor på dessa områden, med förtecknen att alla skulle utstråla och inspirera till att finna just lyckan i det alldagliga. Dessa videor är nu grunden i The Museum of Happiness webbplats och konstnärernas fleråriga projekt med olika städer.

Läs mer om projektet på webbplatsen The Museum of Happiness Länk till annan webbplats. eller se filmerna direkt på museets sida videos. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tre logotyper Mullsjö kommun, Region Jönköpings län, Distancio
Senast uppdaterad: 10 maj 2021