Om webbplatsen

Närbild på  mobiltelefon med kommunens webbplats uppe

Mullsjö kommuns webbplats lanserades i oktober, 2019.

Mullsjö kommuns webbplats är ett komplement till de övriga kanalerna för den externa kommunikationen. Strukturen på webbsidorna som ingår i webbplatsen hittar du på sidan Webbkarta.

Vi vill hjälpa dig att hitta precis det du söker

Webbplatsens struktur utgår från dig som besökare och inte från kommunens organisation. Konceptet är en genomarbetad och väl testad webbplatsstruktur för en kommunal webbplats som har arbetats fram tillsammans med ett stort antal kommuner under ledning av experter på tillgänglighet. På den här sidan kan du läsa mer om hur du använder vår webbplats.

Vi hoppas att du som besöker vår nya webbplats hittar det du söker.

Alla större dokument är i pdf-format. För att kunna öppna dem måste Adobe Acrobat finnas installerat på datorn. Adobe Acrobat är ett gratisprogram som du kan ladda ner från tillverkarens hemsida: Ladda ner Acrobat Reader Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårt mål är att vår webbplats ska vara tillgänglig för alla. Om du upplever problem med webbplatsen är vi tacksamma om du kontaktar oss så att vi kan bli bättre. I vårt tillgänglighetsutlåtande kan du läsa mer om hur vi ständigt arbetar för en tillgänglig webb.

Webbplatsen är responsiv. Det innebär att den anpassar sig utifrån vilken navigeringsverktyg du som läsare anropar med. Vill du se webbplatsen genom att surfa in med smartphones/mobiler, surfplattor eller vanliga datorer så känner sidan av "vem som knackar på dörren" och anpassar sig automatiskt. Du som läsare behöver inte tänka på vilken teknik du använder, webbplatsen justerar sig till rätt storlek automatiskt.

Webbplatsen är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

De flesta moderna webbläsare har en funktion i menyn för att ändra storleken på webbplatsens text. Det lättaste sättet att anpassa textens storlek är att hålla nere Ctrl-tangenten och använda plus- och minustangenterna alternativt snurra på mushjulet. Använder du en Mac-dator håller du nere Command-tangenten istället för Ctrl.

Ansvarig utgivare för webbplatsen är: Ulf Karlsson, kommundirektör
Ansvarig för webbplatsen är: Lena Arnoldsson, administrativ chef

Varje verksamhet har en, eller flera, redaktörer som lägger in och uppdaterar informationen om den egna verksamheten. På varje sida kan du se när innehållet uppdaterades senast.

Kontakt

Senast uppdaterad:
11 juni 2024