Dagverksamhet

Utemöbler med utsikt över trädgården på Margaretas park

Dagverksamheten är till för dig som bor hemma och är 65 år eller äldre och inte längre kan av olika anledningar delta lika aktivt i sociala sammanhang.

Till dagverksamheten kommer du för att få en meningsfull dag. Genom olika aktiviteter som tränar och stödjer var individs behov kan vi öka livskvaliten och behålla var individs resurser.

Vi har en trevlig måltidsmiljö, god mat och social gemenskap. Aktiviteter kan vara tipspromenad, vistelse i vår fina park, träning i grupp eller på gym, bakning, musikunderhållning, spel eller samtal.

Målsättning med dagverksamhet är:

  • Främja aktivit deltagande i samhällslivet
  • Frigöra och utveckla den enskildes resurser
  • Underlätta för person som vårdar eller stödjer närstående
  • Leva ett värdigt liv och känna välbefinnande
  • Möjlighet att ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra

Dagverksamheten i Mullsjö kommuns Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se vilka aktiviteter som är på gång.

Parkrestaurangen

På Parkrestaurangen lagas maten efter säsong och med de bästa råvarorna där kvalité och nöjda kunder är målet. Parkrestaurangen är öppen för allmänheten och finns på äldreboendet Margaretas Park som ligger centralt i Mullsjö. Läs mer på sidan Parkrestaurangen

Ansök om dagverksamhet

Om du vill veta mer eller ansöka om dagverksamhet kontakta kommunens biståndshandläggare, se sidan Kontaktlista biståndshandläggarna

Kostnader för dagverksamhet

Mer information om kostnad för dagverksamhet och mat, hittar du på sidan Avgifter hjälp i hemmet.

Kontakt

Senast uppdaterad:
7 maj 2024