Margaretas Park äldreboende

Entré Margaretas Park

Entré Margaretas Park

Rutiner för besök från 29 september - Margaretas Park är öppet för besökare.

Förhindra smittspridning – följ rekommendationerna

Som besökare på boende har du ett stort ansvar för att begränsa risken för smittspridning. Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att stanna hemma om du har minsta symtom, tvätta händerna ofta, håll avstånd, begränsa fysisk kontakt och fråga personalen om vilka rutiner som gäller för besök på vårt boende.

Lokala föreskrifter på korttidsboendet

För att veta mer om vilka rutiner som gäller hos oss, läs dokumentet Besöksrutin Margaretas park (88 kB pdf) , 87.1 kB, öppnas i nytt fönster.

För mer information om de rutiner som gäller för besök, läs mer i nyheten om Äldreboenden öppnas för besök

Om vårt boende

Margaretas Park är ett äldreboende som erbjuder god omvårdnad, delaktighet, trygghet och gemenskap.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att ha det friska i fokus, öka välbefinnandet och skapa en meningsfull vardag för dig som bor här. Vår personal har ett gott bemötande, är kompetent, ansvarstagande och lyhörd för dina behov.

Boendet ligger centralt i Mullsjö och är indelat i två enheter. Sammanlagt erbjuder vi 29 lägenheter.

På Margaretas Park bor du i en ombonad miljö i egen lägenhet. Här finns det möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter och måltider.

Margaretas Parks närmiljö

Alla enheter har tillgång till uteplats/trädgård som gärna används när vädret tillåter. I anslutning till Margaretas Park finns också en stor park med rododendronbuskar och små promenadstigar.

På Margaretas Park finns en restaurang, Parkrestaurangen. Där finns det möjlighet att äta lunch.

I byggnaden finns också Parkträffen där det dagligen anordnas aktiviteter som till exempel inomhusboule, trubadur, högläsning, kåseri och tipspromenad.

Kontakt

Senast uppdaterad:
29 september 2021