Sök jobb hos oss nu!

Bild nu hjälps vi åt

Hjälp oss hjälpa! Just nu behöver vi vikarier i äldreomsorgen, funktionshinder och inom kosten.

Vi behöver vikarier nu

Nu behöver vi kompetens inom flera olika områden. Extrapersonal inom vård och omsorg såväl som ideella insatser.

Kort sagt – vi söker dig som vill vara med och bygga samhället i det akuta läget men också på sikt. Idag behöver vi extra resurser inom flera av socialförvaltningens verksamheter, inom äldreboende, hemvård, funktionshinder och kosten. Är du friställd och vill göra en insats för längre eller kortare tid? Vi behöver dig också.

För att vara vikarie behöver du fyllt 18 år.

Hur blir jag vikarie?

Fyll i formuläret så kontakter vi dig snarast!

  • Du måste fylla i alla rutor som har en stjärna*, annars skickas inte din ansökan. Om du försöker skicka får du ett felmeddelande.
  • Du ska få ett meddelande på denna sida om att din ansökan skickats.

Vad händer när jag anmält mig?

När vi har behov av fler vikarier kommer kommunens arbetsmarknadsenhet kontakta dig för ett samtal/intervju. Efter intervjun kan du bli erbjuden snabb introduktion i olika områden. Det kan gälla hygien, sekretess, bemötande, omvårdnad. Därefter får du kontakt med den enhetschef som du ska arbeta under.

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på www.mullsjo.se/gdpr

Kontakt

Senast uppdaterad:
23 augusti 2021