Intresseanmälan för vikarier

Två vårdanställda kvinnor dukar bordet och skrattar

Mullsjö kommun växer och vi söker fler kollegor inom barn- och utbildningsverksamheten, funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen.

Prova nytt

Att arbeta inom vår verksamhet som vikarie ger dig en möjlighet att prova på att arbeta inom olika yrken. I första hand söker vi dig som vill arbeta som vikarie inom förskolan, fritishem, skola, hemtjänst eller på äldreboende.

Arbetet är stimulerande och ger dig bra erfarenhet. Som vikare i vår verksamhet får du ett roligt och omväxlande uppdrag som också bidrar till att skapa trygga miljöer för medborgarna. Du kan arbeta mycket eller lite tid. Du behöver vara minst 18 år.

Ta chansen och ansök till oss! Eller skicka en fråga till vår personalchef om de olika möjligheter som finns.

Vikarie inom barn- och utbildningsverksamheten

Med hänvisning till skollagen ( SFS 2010:800, 1 kap. § 31) måste den som erbjuds anställning inom vår verksamhet uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Hur blir jag vikarie?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när vi har behov av vikarier.

  • Du måste fylla i alla rutor som har en stjärna*, annars skickas inte din ansökan. Om du försöker skicka får du ett felmeddelande.
  • Du ska få ett meddelande på denna sida om att din ansökan skickats.

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på www.mullsjo.se/gdprSäkerhet: * (obligatorisk)


Kontakt

Senast uppdaterad:
22 juni 2021