Intresseanmälan för vikarier

Pojke i trollkarlskläder tittar i kikare. Bildtext: Tror jag ser min vikarie. Är det du?

Mullsjö kommun växer och vi söker fler kollegor inom barn- och utbildningsverksamheten, funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen.

Jobba som timvikarie

Att arbeta inom vår verksamhet som vikarie ger dig en möjlighet att prova på att arbeta inom olika yrken. Arbetet är stimulerande och ger dig bra erfarenhet. Som vikare i vår verksamhet får du ett roligt och omväxlande uppdrag som också bidrar till att skapa trygga miljöer för medborgarna. Du kan arbeta mycket eller lite tid. Du behöver vara minst 18 år.

Vi har störst behov av vikarier inom förskolan, fritidshem, skola, hemtjänst och äldreboenden.

Vid behov av kortare eller längre vikariat lägger vi ut annonser på Offentliga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Ta chansen och ansök till oss! 

Med hänvisning till skollagen (SFS 2010:800, 1 kap. § 31) måste den som erbjuds anställning inom barn- och utbildningsverksamheten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på Hantering av personuppgifter.

Sök jobb spontant

Finns inte jobbet du sökte just nu? Du har alltid möjligheten att fylla i en spontanansökan via formuläret nedan. För oss är det värdefullt att ta vara på kompetens även om jobbet du tänkt dig inte finns för stunden. Vi läser alla ansökningar och kontaktar dig om vi har en ledig tjänst som matchar just din ansökan.

  • Du måste fylla i alla rutor som har en stjärna*, annars skickas inte din ansökan. Om du försöker skicka får du ett felmeddelande.
  • Du ska få ett meddelande på denna sida om att din ansökan skickats.


Säkerhet: * (obligatorisk)


Kontakt

Senast uppdaterad:
8 november 2022