Prova-på-dag 29 oktober

Brandmän arbetar med slangar vid brandbil

På vår brandstation i Mullsjö arbetar för närvarande ca 20 stycken brandmän men för att kunna hålla vår beredskap så behöver vi bli fler.

En deltidsbrandman ska göra skillnad och bidra till trygghet i vårt samhälle så att alla som bor här ska få hjälp om olyckan är framme. Det kan vara en brand, en trafikolycka, någon som håller på att drunkna, någon som fått hjärtstopp eller andra akuta situationer då liv eller egendom kan vara i fara. Att arbeta som deltidsbrandman innebär till stor del att hjälpa andra och att få samarbeta och lösa problem tillsammans.

Har du fem minuters avstånd från brandstationen?

Vi söker dig som kanske arbetar inom skola eller omsorgen, inom industrin eller som är egen företagare. Kanske har du ett helt annat arbete men som möjliggör arbete
hemifrån? Du har en ordinarie anställning på en annan arbetsplats och har normalt beredskap var fjärde vecka på räddningstjänsten. Du behöver bo och arbeta inom 5 minuter från brandstationen för att kunna hålla utryckningstiderna.

Gratis utbildning

Inga förkunskaper behövs och den utbildning du behöver får du i samband med anställning och betalas av oss.

Prova-på-dag 29 oktober

Vi bjuder därför in dig till en prova-på-dag för att ge oss möjlighet att berätta mer om hur intressant, givande och spännande brandmannajobbet kan vara. Den ger även dig möjlighet att ställa frågor och prova på lite olika moment en brandman kan råka ut för. Ta gärna på dig oömma kläder.

När?

Lördagen den 29 oktober 2022 klockan 10:00-13:00

Var?

Brandstationen Mullsjö, Garverigatan 2

Intresseanmälan

Anmäl dig senast 25 oktober via formuläret nedan (anmälan är stängd)

Frågor

Räddningstjänsten Mullsjö
Platschef, Stefan Lindblom
stefan.lindblom@mullsjo.se
0736-61 23 58

Kontakt

Senast uppdaterad:
26 oktober 2022