På gång

Ett ljus lyser i en ljusmanschett.

Vi är så stolta över eleverna på Kulturskolan i Mullsjö. Varmt välkommen till våra konserter, uppvisningar och föreställningar. Säg till alla du känner att det här vill de inte missa!

Terminen är igång!

Nu jobbar vi på mot våra konserter för Världens Barn som kommer att ligga i vecka 43. Datum, tider och plats för konserterna hittar du i "Kalendarium" här nedanför.

Den 18 oktober startar en ny kurs - "Från låtidé till Spotify" Kursen riktar sig till de som går i åk 6 och uppåt. Kursen ligger på onsdagar klockan 17:00-17:55 i Spelhallen, Kulturskolan. Inga förfuknskaper krävs, man behöver inte ha skrivit egna låtar eller ägnat sig åt musikprogram tidigare. Det räcker med intresse och nyfikenhet!

Har du frågor eller vill göra en intresseanmälan? Kontakta Erik Tilling!

 

Arbetet med att lägga in konserter och föreställningar som gjorts under åren 2018 fram till idag här på hemsidan är på gång! Jätteroligt tycker vi att det äntligen finns en plattform som tillåter detta! Plattformen heter Screen 9 och ägs av Mediacenter. Screen 9 fungerar precis som Youtube men är alltså en helt svensk plattform.

Den här sidan kommer man åt från mittenpuffen längst ner på Kulturskolans startsida, "Konserter och föreställningar".

  • 18 oktober Kursen Musikproduktion - "Från låtidé till spotify" startar
    17:00-17:55 i Spelhallen, Kulturskolan
  • 24 oktober Konsert för Världens Barn i Missionskyrkan klockan 18:30
  • 26 oktober Konsert för Världens Barn i Missionskyrkan kloclan 18:30
Senast uppdaterad:
12 september 2023