Om oss

Det här är vi som jobbar på Kulturskolan! Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 0392-140 65
Epost: kulturskolan@mullsjo.se

Vill du veta vem som har 18 syntar, bjudit Lars Winnerbäck på halstabletter eller varit filmstjärna? Klicka på lärarnas namn, där finns även e-postadresser.

Jag jobbar sedan 1983(!) som träblåslärare på Kulturskolan. Min utbildning fick jag på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI). På min fritid spelar jag i olika sammanhang som solist eller med olika grupper och orkestrar.

Detta visste du inte om mig:

Jag åker mycket rullskidor och längdskidor. Jag är en stor supporter av Mullsjös stolta innebandylag MAIS och hockeylaget St. Louis Blues i NHL.

Kontakt: mats.brengesjo@mullsjo.se

Sanna Holmgren-Jonsson

Jag började dansa som 3½-åring och har älskat dansen som uttrycksform sen dess. Där känner jag mig hemma, levande. Jag är utbildad musikalartist på Balettakademin och har undervisat inom dans och musikal i 25 år. Att få möta barn och unga i kulturella sammanhang och arbeta tillsammans med andra berikar livet och gör en till bättre människa. Love it!

Detta visste du inte om mig:

Jag är med i Karlsson på taket-filmen från 1974, som Lillebrors klasskompis. Ställer en gåta på en lektion: Vad går prästen på när han går in i kyrkan?

Kontakt: sanna.holmgren-jonsson@mullsjo.se

Judith är föräldraledig fram till september.

Jag utbildade mig till danspedagog vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München, Tyskland och har arbetat som danspedagog här i Sverige sedan 2018. Mina undervisningsområden här på Kulturskolan är balett, dansmix och jazz, men jag har även stilarna contemporary, floorwork och vinyasa yoga i min ryggsäck.

Detta visste du inte om mig:

Jag har varit dansande modell och performer vid öppningen av en pop-up shop för ett exklusivt klädmärke i München.

Kontakt: judith.sjostedt@mullsjo.se

Sanna Holmgren-Jonsson

Jag är utbildad gitarrpedagog och musiklärare. Jag har studerat i Stockholm, Jönköping samt Barcelona. Nu undervisar jag akustisk gitarr vid kulturskolorna i Mullsjö och Nässjö. Jag bor i Mullsjö och tycker mycket om att spela gitarr på min fritid.

Detta visste du inte om mig:

Jag är född och uppväxt i Frölunda, Göteborg och tycker om ishockey.

Kontakt: mikael.klarstrom@mullsjo.se

Bild på Marianne Lejhage

Jag är naturvetare som sedan utbildade mig till ekonom och till slut (år 1991) landade jag i musikläraryrket. Jag har gått en Suzukipedagogutbildning i Danmark. Jobbar även som musiklärare i Tidaholm, där jag bor. På fritiden gillar jag att dansa zumba, plocka svamp, resa och äta god mat.

Detta visste du inte om mig:

Jag har jobbat som skogsarbetare!

Kontakt: marianne.lejhage@mullsjo.se

Sanna Holmgren-Jonsson

Jag har jobbat på Kulturskolan sedan hösten 2012 efter att ha jobbat några år på kulturskolan i Jönköping. Innan dess var jag kantor i Mullsjö-Sandhem. Nu undervisar jag i sång, kör och piano.
På fritiden umgås jag gärna med min familj och våra vänner.

Detta visste du inte om mig:

Jag har alltid minst ett stick- eller virkprojekt på gång framför tv:n på kvällarna!

Kontakt: gabriella.lernberg@mullsjo.se

Bild på Lukas Lundh

Jag utbildade mig till klasslärare i Göteborg innan jag fick anställning i Mullsjö. De första åren jobbade jag i grundskolan parallellt med kulturskolan. Jag är bosatt i Jönköping och är pianist och keyboardist i grunden, men undervisar även i trumset. På fritiden älskar jag att skriva låtar.

Detta visste du inte om mig:

Jag äger 18 synthar som står uppställda i min hemmastudio.

Kontakt: lukas.lundh@mullsjo.se

Sanna Holmgren-Jonsson

Jag är uppvuxen i Västerås och har bott i Örebro, Göteborg, London, Stockholm och nu i Jönköping. Jag har spelat gitarr i över 40 år. Jobbat som gitarrpedagog på ITM i Huskvarna och på Svenska kyrkans musikskola i Jönköping. Delar min tid mellan Kulturskolan och min egen musik och produktion av ljudböcker.

Detta visste du inte om mig:

Jag har spelat in 10 egna skivor och turnerat flitigt över landet de senaste 20 åren.

Kontakt: erik.tilling@mullsjo.se

Glad leende man

Sanna Holmgren-Jonsson

Jag är från Huskvarna, men bodde sedan i Göteborg innan jag landade här i Mullsjö. Ända sedan jag var liten har jag älskat att sjunga, prova att lära mig olika instrument och att skriva sånger. Jag är utbildad musik och svenska-lärare men de senaste åren har jag jobbat som musikpedagog i svenska kyrkan, och jobbar nu i Bankeryds församling samtidigt som jag har glädjen att få vara här på Kulturskolan och ha brasselever, och ibland spela bas i storbandet.

Detta visste du inte om mig:

När jag var 10 år sjöng jag tillsammans med mina systrar, för Kungen och Silvia! Och en gång har jag bjudit Lars Winnerbäck på halstabletter.

Kontakt: malena.furehill@mullsjo.se

Sanna Holmgren-Jonsson

Föreningen Kulturskolan Behövs

Föreningens uppgift är att stödja elever och lärare vid kommunala Kulturskolan med praktiska frågor samt stötta och uppmuntra eleverna i deras verksamhet. Dessa värdefulla insatser har många föräldrar stått för och utvecklat under åren.

Stöd oss med ett medlemskap!

Endast 150 kronor per familj och läsår.
Swish till 123 663 9132 eller Bg 686-9697

Glöm inte att skriva ert namn som avsändare.
Tack för ditt stöd! Följ oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt: Roland Seitl, ordförande kulturskolanmullsjobehovs@gmail.com

Senast uppdaterad:
27 februari 2024