Vanliga frågor och svar

Här har vi sammanställt vanliga frågor och svar om nyinflyttarerbjudanden.

Kommunen trycker inte upp någon folder/broschyr eller liknande.

Konceptet är att den inflyttade får ett välkomstbrev från oss som uppmanar dem till att komma till Infocenter och hämta ut ett välkomstpaket.
I detta välkomstpaket finns plats för lokala företag och föreningar som vill erbjuda något speciellt för just nyinflyttade.

Materialet du vill få med ska vara färdigt – alltså du levererar ett färdigt blad eller pröva på-produkt. Det ska innehålla specialerbjudande för just nyinflyttade. Välkomstpaketet är inte ett forum för allmän reklam.

Det finns även möjlighet att få exponering i form av kort info och länk till era webbsidor på kommunens specialsidor för just nyinflyttade, detta om ni har specialerbjudande för just nyinflyttade.

Det färdiga materialet, produkten du vill ge bort lämnas in på Infocenter, adresserat till kommunikationsteamet.

Ditt erbjudande kan vara på max två A4 sidor. Om det är en give away får vi titta på storleken så det får plats i paketet. Kontakta kommunikationsstrateg om du känner dig osäker, så tittar vi på just din specifika produkt du vill ge bort i paketet. Give aways är tacksamt, alltid kul att få något, det skapar lite extra uppmärksamhet.

Nej, vi får inte lämna ut listor på nyinflyttade, men ni kan få plats i paketet som varje nyinflyttad kan få hämta på Infocenter.

Varje månad får vi en lista på nyinflyttade, brukar ligga på ca 30-40 pers. Alla dessa får välkomstbrev med uppmaning/ erbjudande att komma till Infocenter och hämta välkomstpaket. Men det är långt ifrån alla som kommer, kanske 5-10 varje månad, alltså det räcker att lämna in kanske ett 50-tal till att börja med så får vi komplettera när det tar slut.

Det kostar ingenting att vara med på detta.

Kommunen förbehåller sig rätten att avvisa deltagande om det inte uppfyller villkoren ovan.

Kontakt

Senast uppdaterad:
30 april 2024