Kommunkarta

I den digitala kommunkartan kan du själv söka information om skolor, parkeringar, lediga tomter, badplatser samt få tillgång till den gällande detaljplanen för olika fastigheter och mycket mer som kommunen ansvarar över.

Så här använder du kommunkartan

Önskar du söka på en specifik fastighet använder du sökrutan i kartans vänstra hörn. Här anger du adressen på den fastighet du vill söka upp och klickar på adressen som dyker upp. Kartan tar dig automatiskt till den fastighet som du sökt på. Du kan zooma in och ut i kartan samt lägga till olika lager.

Till höger i kartan finns lagerhanteraren som innehåller alla lager som du kan välja mellan. Klicka på lagrets namn för att öppna upp mer detaljer om det specifika lagret du är intresserad av.

Om du önskar läsa mer om ett specifikt objekt i kartan, klicka på objektet i kartan för att få upp mer information under sökfältet på kartans västra sida. Klicka dig sedan vidare på det understrukna namnet för att få ytterligare information.

Tips

  • Detaljplanen för din eller någon annans fastighet hittar du under lagret ”Samhällsplanering” och ”gällande detaljplaner”. Tänd lagret och klicka på platsen som du önskar få detaljplanen över. I sökrutan klickar du sedan på den understrukna texten på detaljplanens namn, detaljplanen öppnar då sig i din webbläsare som du kan ladda ner.
  • Mjuka linjens hållplatser hittar du under lagret ”Trafik” och ”Hållplats, Mjuka linjen”.
  • Ortofoto över Mullsjö Kommun hittar du i kartans nedre vänstra hörn, där kan du byta mellan olika typer av utseende på kartan.
  • Få en överblick av lediga tomter under lagret ”Bostadstomter & Industrimark”.
Hitta rätt i Mullsjö kommun - klicka på kartbilden

Klicka på bilden för att komma till kommunkartan

Senast uppdaterad:
15 november 2022