Kollektivtrafik

Region Jönköpings län är ansvarig för kollektivtrafiken i länet. I Mullsjö gäller detta busslinje 113 och 116, tågtrafiken och närtrafiken.

Tåg på Jönköpingsbanan går i riktning nordväst mot Falköping med slutstation i Göteborg eller Falköping/Skövde och åt sydöst till Nässjö med stopp i bland annat Habo och Jönköping. Tåget stannar på följande stationer i Mullsjö kommun:

  • Mullsjö resecentrum
  • Sandhems station

Jönköpings Länstrafik (jlt.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du tidtabeller.

Busstrafik

Kollektivtrafik i Mullsjö kommun.

Länstrafikens linje 116 kör sträckan Jönköping – Mullsjö och omvänt. Bussen stannar vid följande hållplatser i Mullsjö kommun:

Länstrafikens linje 113 kör sträckan Ryhov-Jönköping-Habo-Mullsjö och omvänt. Bussen stannar vid följande hållplatser:

Linjen körs av Bergslagståget och trafikerar sträckan Karlstad - Nässjö och omvänt via hållplats Mullsjö Bosebyleden alla dagar, utom lördagar.

Du hittar tidtabeller på BERGSLAGSTÅGET AB (bergslagstaget.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mjuka linjen kör inom Mullsjö tätort tisdagar och fredagar. I Sandhems tätort kör mjuka linjen på torsdagar. På sidan Mjuka linjen hittar du tidtabellerna.

Övrig trafik

Du som bor på landsbygden kan även ha rätt att resa med närtrafiken. På Länstrafikens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du mer information om vilka som har rätt till närtrafik och vilka regler och priser som gäller.

För infomation, se sidan Färdtjänst

För information, se sidan Riksfärdtjänst

Senast uppdaterad:
11 april 2024