Seniorlägenheter

Blomma i närbild

Mullsjö kommun äger och förvaltar seniorlägenheter.

Seniorlägenheterna ligger på Parkvägen 8 i den fristående lägenhetsbyggnaden benämnd som Hilton och på Parkvägen 12 i anslutning till äldreboendet Margaretas Park.

Våra välplanerade och ljusa lägenheter ligger intill Margaretaparken.

Lägenheterna har ett, två eller tre rum med kök med tillgång till balkong eller uteplats. I samtliga lägenheter finns det brandvarnare. Lägenheterna hyrs ut efter vanligt kösystem. Vill du skriva upp dig på kölista, fyll i vår Bostadsansökningsblankett (pdf) , 75.9 kB, öppnas i nytt fönster. eller kontakta administratören på Margaretas Park.

På Parkvägen 8 ligger boendet som även är benämnt som Hilton. Boendet är en fristående lägenhetsbyggnad som ligger på samma område som äldreboendet Margaretas Park och lägenheterna på Parkvägen 12, intill den lummiga Margaretaparken.

I lägenheterna bor du självständigt och dom hyrs ut efter ett vanligt kösystem. Hemtjänstens personal som finns i anslutning till boendet ger dig stöd och den omvårdnad du behöver.

Behöver du hjälp av hemtjänsten i lägenheten gör du en ansökan hos biståndshandläggaren.

Som boende i lägenheterna på Parkvägen 12 finns närhet till Parkrestaurangen och det finns möjlighet att delta i olika aktiviteter som Parkträffen arrangerar

Är du intresserad av lägenhet eller har frågor, kontakta administratören på Margaretas Park

Kontakt

Senast uppdaterad:
8 juni 2021