Seniorlägenheter

Blomma i närbild

Mullsjö kommun äger och förvaltar seniorlägenheter.

Seniorlägenheterna ligger på Parkvägen 8 i den fristående lägenhetsbyggnaden benämnd som Hilton och på Parkvägen 12 i anslutning till äldreboendet Margaretas Park.

Våra välplanerade och ljusa lägenheter ligger intill Margaretaparken.

Lägenheterna har ett, två eller tre rum med kök med tillgång till balkong eller uteplats. I samtliga lägenheter finns det brandvarnare. Vill du skriva upp dig på kölista, fyll i vår Bostadsansökningsblankett (pdf) , 75.9 kB, öppnas i nytt fönster. eller kontakta enhetschef på Margaretas Park.

På Parkvägen 8 ligger boendet som även är benämnt som Hilton. Boendet är en fristående lägenhetsbyggnad som ligger på samma område som äldreboendet Margaretas Park och lägenheterna på Parkvägen 12, intill den lummiga Margaretaparken.

I lägenheterna bor du självständigt och dom hyrs ut efter ett vanligt kösystem. Hemtjänstens personal ger dig stöd och den omvårdnad du behöver.

Behöver du hjälp av hemtjänsten i lägenheten gör du en ansökan hos biståndshandläggaren. Se mer på sidan Vilket stöd kan du få

Som boende i lägenheterna på Parkvägen 12 finns närhet till Parkrestaurangen och det finns möjlighet att delta i olika aktiviteter som Parkträffen arrangerar. Se mer på sidorna om Parkrestaurangen och Parkträffen.

Är du intresserad av lägenhet eller har frågor, kontakta enhetschef på Margaretas Park

Läs mer på sidan Äldreboendet Margaretas Park.

Kontakt

Senast uppdaterad:
28 april 2022