Bullerbyns förskola

Lekplatsen vid Bullerbyns förskola en solig dag

Bullerbyns förskola ligger centralt i Mullsjö, med närhet till sjö och natur.

Förskolan har en stor utegård som erbjuder både spännande utmaningar och trygghet. Närheten till naturen gör att det finns möjlighet att utforska både skog och sjö.

I förskolans ateljéer ges barnen möjlighet att uttrycka sin fantasi och kreativitet i sitt skapande. Våra stora härliga rörelserum ger motorisk träning.

Barns behov skiljer sig mellan olika åldrar. Genom att vi har åldersindelade grupper kan lek- och lärmiljöer anpassas efter avdelningens åldersgrupp och barnens intressen. När barnen byter avdelning följer i möjligaste mån en pedagog med för att göra övergången så trygg som möjligt. Vi samarbetar dagligen mellan avdelningarna, vilket innebär att barnen får möjlighet att träffa yngre eller äldre kompisar och syskon.

Vi vill skapa en trygg, rolig och lärorik tid i förskolan för ditt barn. Vill du veta mer Bullerbyn är du välkommen att hälsa på.

Maten till Bullerbyns förskola tillagas i köket på Sandhems skola.

Du hittar matsedeln via webbappen Skolmaten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där kan du se vilken mat som serveras under veckan

Ansökan om specialkost

Om ditt barn behöver specialkost gör du en ansökan via vår e-tjänst ansökan om specialkost Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om det är av medicinska skäl måste ansökan kompletteras med ett läkarintyg. Prata alltid med köksansvarig vid inlämning av läkarintyg.

Förskolan använder sig bland annat av instagram för att synliggöra förskolans utbildning och för att bidra till en utökad samverkan mellan förskola och hem. Du som vårdnadshavare eller annan ansvarig vuxen får ansöka om att följa den förskola ditt barn är placerad på.

I dokumentet Instagram i Mullsjö kommunala förskolor (pdf) , 126.1 kB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa om hur förskolan använder sig av applikationen.

Vid frågor om kö och placering, ring kommunens växel på 0392-140 00 och be att få tala med kommunens placeringshandläggare.

Sörgården: 0392-144 34

Mellangården: 0392-144 35

Norrgården: 0392-144 39, 0392-144 36

Se hur det ser ut på Bullerbyns förskola!

Klicka på filmen så ser du hur det ser ut på förskolan.

Relaterade länkar

Kontakt

Senast uppdaterad:
15 mars 2023