Bullerbyns förskola

Lekplatsen vid Bullerbyns förskola en solig dag

Bullerbyns förskola ligger centralt i Mullsjö, med närhet till sjö och natur.

Förskolan har en stor utegård som erbjuder både spännande utmaningar och trygghet. Närheten till naturen gör att det finns möjlighet att utforska både skog och sjö.

I förskolans ateljéer ges barnen möjlighet att uttrycka sin fantasi och kreativitet i sitt skapande. Våra stora härliga rörelserum ger motorisk träning.

Barns behov skiljer sig mellan olika åldrar. Genom att vi har åldersindelade grupper kan lek- och lärmiljöer anpassas efter avdelningens åldersgrupp och barnens intressen. När barnen byter avdelning följer i möjligaste mån en pedagog med för att göra övergången så trygg som möjligt. Vi samarbetar dagligen mellan avdelningarna, vilket innebär att barnen får möjlighet att träffa yngre eller äldre kompisar och syskon.

Vi vill skapa en trygg, rolig och lärorik tid i förskolan för ditt barn. Vill du veta mer Bullerbyn är du välkommen att hälsa på.

Maten till Bullerbyns förskola tillagas i köket på Sandhems skola.

Du hittar matsedeln via appen Skolmaten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där kan du se vilken mat som serveras under veckan.

Om ditt barn behöver särskild kost måste en ansökan om specialkost , 228.6 kB, öppnas i nytt fönster. göras.

Relaterade länkar

Kontakt

Senast uppdaterad:
28 maj 2021