Ansök eller säg upp plats

Här kan du läsa om hur du gör när du vill ansöka om eller säga upp en plats i förskolan eller fritidshem.

Ansök om plats i förskolan eller fritidshem

Blanketten lämnas in eller postas till följande adress:

Mullsjö kommun
Barn och utbildningsförvaltningen
565 21 Mullsjö

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på sidan Hantering av personuppgifter.

Vill du säga upp ditt barns förskoleplats?

• Uppsägningstiden räknas två månader från den dag din blankett registrerats hos oss.

Lämna eller skicka in blanketten till:

Mullsjö kommun
Barn och utbildningsförvaltningen
565 21 Mullsjö

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på www.mullsjo.se/gdpr

Frågor och kontakt

Vår medarbetare Anette Helgesson är, på grund av operation, sjukskriven under ett antal veckor. Under denna period hänvisar vi er till följande instanser kring placeringsfrågor.

• För frågor rörande ansökan, placering och omplacering till förskola: maila ditt ärende till forskolplacering@mullsjo.se eller ring 0392-141 98 (observera endast måndagar kl 07:00-16:00)
  • För frågor rörande ansökan till fritidshem, placeringar och omplaceringar på fritidshem ta kontakt med respektive skolas skolkoordinator (se Kontakt Barn och utbildning)

Senast uppdaterad: 20 januari 2020