Första spadtaget på Kärleksudden

Ceremoni med människor som tar första spadtaget och grävmaskin i bakgrunden.

Idag togs första spadtaget på Kärleksudden – i juni står radhusen på plats och är redo för inflyttning vid årsskiftet 2022/2023.

Nu tar Mullsjö kommun nya kliv för att kunna erbjuda attraktiva områden och öka antalet invånare. Idag togs första spadtaget på Kärleksudden som ligger vid infarten till Mullsjö. Dagen till ära höll kommunstyrelsens ordförande tal och det bjöds på kaffe och smörgåstårta.

Äntligen! Idag är startskottet för ett nytt bostadsområde med fantastiska möjligheter till ett naturskönt boende. Det betyder inflyttning av både nya och gamla Mullsjöbor - ja, nya möjligheter för vår härliga kommun!/Mats Tingshagen, kommunstyrelsens ordförande

Mullsjö är på frammarsch och nya bostadsområdet Kärleksudden erbjuder hem för olika behov. Första husleveransen kommer i juni. Inte långt efter det kommer kedjehusen att installeras och de är redan sålda. Inflyttning för alla bostäder är vid årsskiftet 2022/2023.

Attraktivt område

Det nya bostadsområdet på Kärleksudden ligger centralt med sjöutsikt och cykelvägar till affärer, skola och förskola. Det är gångavstånd till både bussar och tåg så man enkelt kan ta sig till Jönköping, Nässjö, Falköping, Skövde och Göteborg. Den nya vägen som invigdes 2019 gör det snabbt och smidigt att pendla med bil till Jönköping.

Är du nyfiken och vill veta mer om bostäderna? På OBOS webbplats Länk till annan webbplats. kan du läsa mer och göra en intresseanmälan.

Senast uppdaterad:
2 juni 2022