Sandra Lidberg, ny kommundirektör

Bild

Sandra Lidberg har nu hunnit arbeta två veckor som kommundirektör i Mullsjö. Vi har bett henne om en presentation.

Vem är Sandra Lidberg?

Jag kommer tidigare från ett arbete i Falköpings kommun som förvaltningschef, men efter sex år på den positionen har jag bestämt mig för att anta nya utmaningar.

Jag är 43 år gammal och är född och uppvuxen i Falköping, där jag bor med min man och våra två barn på femton och elva år.

När jag inte jobbar så ägnar jag mycket av min tid åt barnens aktiviteter, men också åt egen träning. Dessutom har jag förmånen att få vara fotbollstränare för ett gäng elva-åriga fotbollstjejer, närmare bestämt 35 stycken, det ger mig massor av energi!

Vad är det som har lockat dig till Mullsjö?

Dels så har jag förmånen att få tillbringa delar av mina sommarmånader i Mullsjö, då mina föräldrar har sommarhus utmed Stråken. Men jag är också väldigt förtjust i Mullsjö för att jag ser stora möjligheter med kommunen.

Jag ser Mullsjö kommun som en lagom stor kommun för att lyckas med att få delarna till en helhet. För någonstans är ju laget det viktiga för mig, och det är tillsammans som vi ska utveckla kommunen framåt.

Vad är viktigt för dig som ytterst ansvarig för Mullsjö kommun?

- Jag har några ledord, inte minst det att det jag inte kan stå på torget och säga högt, det ska jag inte göra. Men för mig är det också viktigt med delaktighet, transparens och tillit. Det är vi tillsammans som ska göra det och jag är ödmjuk inför all den verksamhet och verkstad som sker där ute runt om i kommunen.

- Jag har fått ett otroligt gott intryck mina två första veckor och blivit vänligt bemött av alla. Det gläder mig att se engagemanget hos alla medarbetare och kommuninvånare som jag har stött på.

Senast uppdaterad:
27 augusti 2021