Stipendiater till årets föreningsledare 2020 och 2021 utsedda

Glada ungdomar och vuxna från Mullsjö IF i träningskläder

Varje år lyfter kommunen några av de många eldsjälar som lägger ner tid och stort engagemang inom idrottslivet i vår kommun.

Nu har stipendiater för årets föreningsledare för 2020 och 2021 utsetts.

På grund av coronapandemin så fanns det inte möjlighet att utse 2020- års stipendiater, därav presenteras även de i år.

Det var en enig kultur- och fritidsnämnd som den 15 maj 2021 tog beslutet om vilka som skulle utses till årets föreningsledare och årets unga föreningsledare.

Tack för ert engagemang och ett stort grattis och fortsatt lycka till i era uppdrag önskar Mullsjö kommun!

Emil Fritzell utses till årets föreningsledare 2020:

"För sitt ideella arbete och uppdrag i Mullsjö Idrottsförening sedan över 10 år tillbaka. Emil startade sin bana i föreningen vid 11 års ålder, då som spelare i ett av lagen men har sedan fortsatt som tränare och med flera uppdrag i styrelsen. En stark och aktiv kraft för den lokala föreningen."

Leende man i idrottskläder och fotbollsplan i bakgrunden

Pia Käck Fritzell utses till årets föreningsledare 2021:

"För hennes mångåriga engagemang i diverse idrottsföreningar i Mullsjö kommun och sedan 2015 som ordförande i Mullsjö Idrottsförening. Hennes engagemang för tjejer och kvinnor inom idrottsrörelsen och deltagande i styrelser har lyft möjligheterna för bland annat träningsgrupper för tjejer inom fotbollen. Detta har också lett till att Mullsjö IF utsågs till Årets barn- och ungdomsförening i Smålands FF 2020."

Leende kvinna i träningskläder med fotbollsplan i bakgrunden

Albin Forsberg utses till årets unga föreningsledare 2021:

"Albin Forsberg har varit aktiv ledare och spelare i Mullsjö IF under många år. Han är en förebild för andra ledare och tar stort ansvar för sommarfotbollsskolan, är domaransvarig i klubben och hjälper till med alla förekommande uppgifter i en förening såsom till exempel kritning av planer. En ung person som är en fantastisk tillgång för föreningen."

Glad kille i träningskläder, i bakgrunden syns en fotbollsplan

Årets unga föreningsledare 2020 utsedda:

Felix Knutsson, Ebba Åkerlund, Mathilda Forsberg, Albin Forsberg, Ellen Haraldsson, Linnea Kilén, Andreas Karlsson och Alva Haraldsson.

"Dessa unga ledare har utvecklat Mullsjö IF:s fotbollsskola under sommarlovet med stort engagemang och ansvarstagande som genomsyrat hela verksamheten på ett fint och positivt sätt.”

Årets unga föreningsledare 2020 samlade i bildkollage

Kontakt

Senast uppdaterad:
11 juni 2021