Helén Claesson ny barn- och utbildningschef

Helén Claesson ny barn- och utbildningschef

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Nu är rekryteringen av ny barn- och utbildningschef klar. Uppdraget går till Helén Claesson.

Jag ser fram emot uppdraget att tillsammans med skolledarna, verksamheterna och politiken fortsätta att arbeta för att skapa goda förutsättningar för barn, elever och personal i Mullsjö kommun. Det jag har sett hittills är att det har skett mycket positivt de senaste åren. Jag trivs också väldigt bra. Därför valde jag att söka tjänsten och är så glad att få förtroendet.

Så säger Helén Claesson som fortsätter uppdraget som barn- och utbildningschef. Hon har varit tillförordnad sedan slutet av oktober. Helén är 56 år och har en bred bakgrund inom skolans värld. Hon är lärare som sedan arbetat både inom förvaltning och som rektor. Hon har också varit verksamhetschef och barn- och utbildningschef. Utöver det har hon även arbetat som chef i andra kommunala verksamheter.

Helén bor utanför Åsarp i Falköpings kommun tillsammans med sin man. Hon har tre utflugna barn, två som bor alldeles i närheten och en dotter i Mullsjö. De två barnbarnen går i förskola och skola i Mullsjö vilket gör att det känns extra roligt att få vara med och skapa en bra förskola och skola här.

Det är med glädje och förväntan jag ser fram emot att vara med i det pågående utvecklingsarbetet. Tillsammans gör vi mycket bra för våra barn och elever. Det händer också mycket i just nu och det känns spännande att få vara en del i det arbetet, avslutar Helén.

 

Kontakt

Senast uppdaterad:
14 april 2021