Ny kommundirektör ser fram emot att utveckla Mullsjö kommun

Leende kvinna tittar in mot kameran

Sandra Lidberg, ny kommundirektör från och med 1 augusti

Igår tog kommunstyrelsen enhälligt beslut om vem som får tjänsten som ny kommundirektör. Det blir Sandra Lidberg från Falköping.

Hon efterträder Lennie Johansson som kommer lämna sin tjänst i sommar för att gå i pension.

Att som ledare få vara med och utveckla en kommun är enligt mig ett fantastiskt uppdrag där jag varje dag får vara med och bidra till att medborgarna ska få det bättre.

Så säger Sandra Lidberg som den 1 augusti tillträder som ny kommundirektör. Sandra är 43 år gammal och kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef i Falköpings kommun. Under snart sex år har hon varit ansvarig för kompetens- och arbetslivsförvaltningen som arbetar med vuxnas lärande och arbetsmarknadsfrågor. Innan dess har hon ett förflutet som utbildningsledare och samordnare.

Sandra bor i Falköping tillsammans med sin familj som består av man och två barn. Fritiden ägnas åt att vara med barnen i deras aktiviteter men mellan varven hinner hon gärna en och annan löp– eller golfrunda.

- Det är med nyfikenhet, förväntan och stor ödmjukhet som jag tar mig an detta uppdrag. Mullsjö är en spännande kommun och jag ser fram emot att lära känna den, avslutar Sandra.

Upplysningar:

Linda Danielsson
Kommunstyrelsens ordförande
0392-140 13
linda.danielsson@mullsjo.se


Senast uppdaterad:
23 mars 2021