Stöd till företagare

Person som sitter vid skrivbord och arbetar vid dator

Coronaviruset påverkar näringslivet i Mullsjö kommun. För dig som företagare finns stöd att få.

Företagarluncher

Varje tisdag träffas företagare och Mullsjö kommun för lunchmöte. Där försöker vi hitta individuella lösningar efter varje företags specifika behov. Aktuell information från olika instanser presenteras. Vill du vara med på dessa lunchmöten? Kontakta Mullsjö Utveckling AB - Pernilla Berhardsson, pernilla@mullsjoutveckling.se

Science park: Information, stöd och coaching till företagare

Science Park följer fortsatt utvecklingen och informationen kring Coronaviruset. Det viktigaste uppdraget är att stötta dig som är entreprenör eller driver företag. Science park gör allt de kan för att hjälpa dig att anpassa till rådande omständigheter – så gott du kan utifrån dina förutsättningar.

Science Park finns om du behöver krisbetonat samtalsstöd eller en framåtblickande innovationsspaning. Vid mötet kan de till exempel ge dig mer information om lån och stödpaket, eller bolla idéer kring hur du kan hitta nya affärsmöjligheter med ändrade förutsättningar. Läs mer på Sciencepark.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länktips för dig som företagare

Verksamt.se
Verksamt.se har samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktiga för dig som företagare att känna till med anledning av coronaviruset. Läs mer på Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svenskt näringsliv
Information om coronaviruset till dig som företagare från Svenskt näringsliv. Läs mer på Svenskt näringsliv.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagarna
Företagarnas artiklar som berör coronaviruset och hur den påverkar svenska småföretagare. Läs mer på Företagarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regeringen
För att mildra effekterna av coronavirusets utbrott och minska spridningen av covid-19 har flera ekonomiska åtgärder vidtagits. Läs mer om Regeringens ekonomiska åtgärder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samverkan kan skapa nya lösningar
Just nu och framöver behöver vi förstärka med extrapersonal inom Mullsjö kommuns verksamheter. Tipsa din personal om att skicka in ansökan via Sök jobb hos oss nu

Kontakt

Senast uppdaterad:
5 februari 2021