Utställning på biblioteket

Bild

Camilla Wennström förbereder sin utställning

Från den 15 september kan du se Camilla Wennströms bilder på temat djur, natur och hav på biblioteket.

”The Project” av Camilla Wennström 15 september – 15 november

Kom in till Mullsjö kommunbibliotek och se Camilla Wennströms bilder på temat djur, natur och havsmiljö. En blandning av foto och måleri på allt från duk och kakel till trä och instrument.

Om konstnären Camilla Wennström

Camilla Wennström är född 1977 på Gotland. Hon brinner särskilt för havsmiljön och vill sprida kunskap om den utrotning som sker till följd av miljöförstöring.

Camilla älskar att resa och dyka. Med sin undervattenskamera fångar hon sina upplevelser och tar med sig upp till ytan. Bilderna visar det hemliga och fantastiska liv som finns nere i de djupaste haven.

Camilla driver även ett hunddagis i Stockholm med mottagning för djur, inriktat på rehabilitering. Tillsammans med Åsa, hennes kollega som bor i Mullsjö, driver de även rehab och djurhälsa på flera ställen i landet, bland annat i Mullsjö.

Vissa dagar kommer Åsa finnas på plats på biblioteket för att berätta om Camillas utställning.

Biblioteket ger boktips

Under utställningsperioden kommer personal på biblioteket att följa Camilla Wennströms tema och plocka fram böcker om djur, natur och havsmiljö. Skolor och förskolor kommer att få en särskild inbjudan att besöka utställningen. På en av väggarna i biblioteket finns bilder med faktatexter uppsatta, lätta att läsa för att fylla på med kunskap.

Varmt välkommen att inspireras! Camillas konst ser du när biblioteket är öppet. För tider, se sidan Bibliotekets öppettider.

Vill du visa upp din konst på biblioteket?

Vi erbjuder utställningsplats på biblioteket. Om du vill vara med och visa upp din konst, kan du göra en intresseanmälan genom vårt formulär. Läs mer på sidan Utställning

Kontakt

Senast uppdaterad:
15 september 2020