Skolavslutningar

Bild

På grund av Coronapandemin kommer årets skolavslutningar att bli annorlunda. Vi kan inte genomföra dem på vanlig sätt.

Årskurs F till 6 har tidigare planerat för skolavslutning den 11 juni, just för att vårdnadshavare ska kunna närvara. Men detta är nu inte möjligt enligt Folkhälsomyndigheten och Skolverket.

Avslutning fredag 12 juni utan vårdnadshavare

Folkhälsomyndigheten och Skolverket har kommit med restriktioner som vi följer. Alla Mullsjö kommuns skolor kommer genomföra sin avslutning fredagen 12 juni men utan vårdnadshavare.

Respektive skola informerar sina elever och vårdnadshavare om hur avslutningsdagen kommer genomföras och vilka tider skolskjutsar går.

Hälsning från Barn- och utbildningschef, Hamid Zafar

– Snart står sommaren för dörren. Detta kommer inte bli som någon annan sommar. Coronapandemin har vänt upp och ner på världen som vi känner den. Den kommande skolavslutningen brukar i vanliga fall vara ett festligt och högtidligt tillfälle där föräldrar och mor- och farföräldrar närvarar. Så kommer det inte bli i år.

Jag hoppas att ni trots denna svåra tid ska få en fin sommar då ni kan passa på att istället upptäcka Mullsjös härliga natur och umgås tillsammans med era barn och gott om egentid med varandra.

Kontakt

Senast uppdaterad:
8 maj 2020