Meddela ditt barns schema digitalt

Bild på Tieto

Bild på ikon för Tietos app

Från och med 1 juli finns en ny e-tjänst för att lämna barnschema digitalt för alla vårdnadshavare med barn i förskola och fritidshem.

Under sommaren inför Mullsjö kommun det nya digitala systemet Tieto Education för förskolan och fritidshemmet. Detta ersätter Tempus. Syftet är att ha en fortsatt enkel kommunikation mellan verksamheten och hemmet men också ett system som ”pratar” med Mullsjö kommuns övriga system, något som tidigare system inte gjort.

Den nya e-tjänsten finns som en app

Från och med 1 juli kan du logga in i appen ”Tieto Edu”. Appen heter Tieto Edu och finns att ladda ned där appar finns för Iphone-och Androidtelefoner. Identifiering till appen sker via Bank-ID.

Så här använder du e-tjänsten

Första gången du loggar in i är det viktigt att du går in och uppdaterar dina uppgifter, såsom mobilnummer och e-post. Detta för att verksamheten ska kunna nå dig och att du ska kunna nås av utskick från verksamheten.
När du har loggat in i appen vill vi att du lägger in schemat för ditt barn från vecka 32 och framåt. Du som har barn på fritidshemmet har fått information om att lämna in veckorna 32-34 även på pappersscheman, detta för att säkerställa en bra övergång (gäller alltså enbart fritidshemmet).


Instruktioner för dig som Tieto-användare

Här nedan hittar du instruktioner för Tieto-användare:

Information om Tieto (pdf 178 kB) , 177.9 kB.

Här hittar du även mer praktisk information hur du hanterar appen, hur du hittar, samt vanliga frågor och svar:

Tieto Education, manual för dig som vårdnadshavare (pdf 2 MB) , 2.1 MB.

Har du frågor?
Kontakta pedagogerna i verksamheten eller förskolans/skolans administratör.


Node 'Malin Ingvall' with URL 'https://www.mullsjo.se/4.24e83a616b997088b41dad4.html' not found

Kontakt

Senast uppdaterad:
8 juli 2019