18 april

Nycklar till ett hållbart föräldrarskap

Artikel-bild

Välkommen till en kväll med två intressanta föreläsningar om hållbart föräldraskap!

Vad är det egentligen jag önskar för mitt barn? Vilken sorts människa vill jag att barnet växer upp till? Det är tufft i dagens samhälle där höga krav ställs på dig som förälder att lotsa ditt barn rätt genom livet.

Evenemanget vänder sig till dig som har barn i åldern 5-9 år.

Välkommen till två intressanta föreläsningar där du som förälder kan lära dig mer om hur du kan utveckla en god relation till ditt barn genom högläsning och vart du kan vända dig för stöd vid behov.

Barn är varmt välkomna att följa med och leka loss på familjecentralen medan du som förälder lyssnar på föreläsningarna. Vår barn- och elevhälsosamordnare kommer finnas där som barnpassning och lekledare för barnen.

Både barn och föräldrar bjuds på fika! Ingen föranmälan krävs.

Vad gör socialtjänsten egentligen?

Josef Larenholtz och Christer Lundahl, socialsekreterare
”Josef och Christer presenterar socialtjänstens arbete och roll. Hur blir ett ärende aktuellt inom socialtjänsten, hur går en utredning på socialtjänsten till och vilken hjälp kan ett barn och barnets familj få genom socialtjänsten”.

Vet du om att du kan förändra ditt barns liv?

Ida Stenmark, biblioteksansvarig
”Högläsning tills barnet är 17 år ger barnet 50 000 ord jämfört med 15 000 ord om du inte läser högt. Högläsning är otroligt viktigt men också en mysig och lugn stund tillsammans. Ida tipsar om vad du kan tänka på så att det blir en fin stund för alla”.

Mer information
Datum:18 april
Tid:18.00 - 19.30
Plats och adress:Familjecentralen, Gunnarsbovägen 3
Kategori: Övrigt
Pris:Gratis
Arrangör:Mullsjö kommun


Registrerat av:Therese, therese.bjorling@mullsjo.se , 039214000
Senast uppdaterad:
20 mars 2023