25 augusti

Second Line Jazzband

Bandmedlemmar i Second Line Jazz Band

Den 25 augusti bjuder Mullsjö Jazz in till konsert i Stallet Ryfors. Second Line Jazzband har gästat oss många gånger och har blivit lite av vårt husband. Kom och upplev deras musik du också!

Ett av Europas mest populära traditionella jazzband

Second Line Jazzband som är från Göteborg och spelar traditionell jazz bildades 1989, då de flesta medlemmar var tonåringar. Idag är fortfarande fyra av bandets sex originalmedlemmar kvar. Ganska snabbt har Second Line Jazzband etablerat sig som ett av Europas mest populära traditionella jazzband och har spelat på klubbar, festivaler, radio och TV i ett flertal länder. På många ställen har bandet blivit absoluta publikfavoriter och slagit publikrekord gång på gång.

Kanske beror bandets popularitet på musikernas förmåga att växla stil, reportoar och musikaliska riktingar under en konsert, utan att tumma allt för mycket på de New Orleanska influenserna. Med en repertoar som spänner mellan Bunk Johnson och Kid Ory till Bob Dylan, Louis Prima och Irving Berlin, blues och gospel, skapar dessa musiker en spänningskänsla som man sällan förknippar med musikformerna.

Medlemmarna i bandet består av

  • Jesper Albrektsson - trumpet och vocal
  • Niklas Carlsson - trombon och vocal
  • Olof Skoog - saxofon, klarinett och vocal
  • Hampus Andersson - gitarr
  • Per Bach - bas
  • Johan Horner - trummor

Mer information samt smakprov på deras musik hittar du på Mullsjö Jazz hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information
Datum:25 augusti
Tid:18.00 - 20.30
Plats och adress:Stallet Ryfors, Ryfors, 565 91, Mullsjö
Kategori: Kultur och nöje
Pris:220 kronor
Mer information:Ring 073-061 29 74 för att boka biljetter
Användbara länkar:
Mullsjö Jazz
Arrangör:Mullsjö Jazz
Kontakt:
Gun Nilsson


Registrerat av:Conny Svensson, sveco@gmail.com , +46703102933
Senast uppdaterad:
7 februari 2022