26 oktober - 15 november

Utställning på biblioteket

Artikel-bild

Camilla Wennström ställer ut sina bilder på temat djur, natur och hav på biblioteket. En blandning av foto och måleri på allt från duk och kakel till trä och instrument.

”The Project” av Camilla Wennström 15 september – 15 november

Kom in till Mullsjö kommunbibliotek och se Camilla Wennströms bilder på temat djur, natur och havsmiljö. En blandning av foto och måleri på allt från duk och kakel till trä och instrument.

Camilla Wennström är född 1977 på Gotland. Hon brinner särskilt för havsmiljön och vill sprida kunskap om den utrotning som sker till följd av miljöförstöring.

Camilla älskar att resa och dyka. Med sin undervattenskamera fångar hon sina upplevelser och tar med sig upp till ytan. Bilderna visar det hemliga och fantastiska liv som finns nere i de djupaste haven.

Camilla driver även ett hunddagis i Stockholm med mottagning för djur, inriktat på rehabilitering. Tillsammans med Åsa, hennes kollega som bor i Mullsjö, driver de även rehab och djurhälsa på flera ställen i landet, bland annat i Mullsjö.

Vissa dagar kommer Åsa finnas på plats på biblioteket för att berätta om Camillas utställning.

Biblioteket ger boktips

Under utställningsperioden kommer personal på biblioteket att följa Camilla Wennströms tema och plocka fram böcker om djur, natur och havsmiljö. Skolor och förskolor kommer att få en särskild inbjudan att besöka utställningen. På en av väggarna i biblioteket finns bilder med faktatexter uppsatta, lätta att läsa för att fylla på med kunskap.

Varmt välkommen att inspireras! Camillas konst ser du när biblioteket är öppet. För tider, se sidan Biblioteket

Mer information
Datum:26 oktober - 15 november
Tid:10.00 - 16.30
Plats och adress:Mullsjö kommunbibliotek, Järnvägsgatan 27
Kategori: Kultur och nöje
Arrangör:Camilla Wennström


Registrerat av:Yvette, yvette.tidefors@mullsjo.se , 039214225
Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 oktober 2020