mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och markNyhetsbild

Generellt eldningsförbud råder. Extremt stor brandrisk i länet. 

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Äldreboende

Entré till Margaretas Park en solig dag

Margaretas Park är ett äldreboende som erbjuder god omvårdnad, delaktighet, trygghet och gemenskap.

Boendet ligger centralt i Mullsjö och är indelat i fyra enheter. Sammanlagt erbjuder vi 32 lägenheter. 

På Margaretas Park bor du i en ombonad miljö i egen lägenhet. Här finns det möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter och måltider. 

Margaretas Parks närmiljö

Alla enheter har tillgång till uteplats/trädgård som gärna används när vädret tillåter. I anslutning till Margaretas Park finns också en stor park med rododendronbuskar och små promenadstigar.

På Margaretas Park finns en restaurang, Parkrestaurangen, där det finns möjlighet att äta lunch. I fastigheten finns också Parkträffen där det dagligen anordnas aktiviteter som till exempel inomhusboule, trubadur, högläsning, kåseri och tipspromenad. 

Omsorgsfull personal

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att ha det friska i fokus, öka välbefinnandet och skapa en meningsfull vardag för dig som bor här. Vår personal har ett gott bemötande, är kompetent, ansvarstagande och lyhörd för dina behov.


Senast uppdaterad: 2017-05-17 Ansvarig: Magdalena Andersson