mullsjö logotyp

Vinter


Här ligger snön djupare och längre än på de flesta andra platser söder om Dalälven. Det är bland annat vårt höga läge, cirka 300 meter över havet som ger oss möjligheten till utmärkta vinteraktiviteter.

Mullsjö Alpin

Slalomanläggning av hög klass. 5 nedfarter, hög kapasitet på liftarna, ett storartat snökanonsystem och en trivsanm restaurang. Vid god snötillgång finns här även trivsamma turspår. 

0392-210 95, 96 

 


Längdspår

Vid Mullsjö SOKs klubbstuga utgår flertalet spår. 1.2, 2 , 4.2 och 6 kilometer vilka samtliga är elljus. Cirka 2.5 kilometer av dessa är belagda med konstsnö.
Merparten av banor prepareras för såväl klassisk åkning som för fristil. Vid god snötillgång så finns här även längre turspår.

Ryfors Golfbana finns följande skidspår:
4,2 och 8,5 kilometer. Vid god snötillgång kan även en längre bana finnas.

Sista söndagen i januari arrangeras årligen ett av landets största skidtävlingar Stråkenloppet. Välkommen Du också.

 

Sandhem
2.5, 5 och 10 kilometer elljus.

Fiske

Att vinterfiska har blivit allt populärare.
Hos oss kan du göra det på flera av våra sjöar.
Se Friluftsriket fiske

Simhall

Efter en dag i backen eller skidspåren skulle det kunna varit skönt att avsluta med en stund i simhallen med bad, bastu, sol och fika.
0392-140 36

Skogsro SPA i ...

Sandhem kan varmt rekommenderas en vinterdag.Skogsro Spa har öppet året runt för personliga upplevelser, tisdag - söndag, hela dagarna och har en anläggning med boende, mat, behandlingar, bad, bastu och har även konferansmöjligheter.

Här finns gruppaktiviteter för upp till 10 personer, men tar även emot för enskilda behandlingar med hög mysfaktor. Är man fyra eller fler så är man själva i spa-avdelningen.

Badtunna med bubblor och jetstrålar, vedeldad bastu och grillkåta. Orangeri/lusthus med växtlighet året runt. Butik och webshop.

Sommaravdelning med utebad, soldäck och trädgård med fiskdammar. Verksamheten är eko-profilerad. 0515- 76 00 95

Sol & värme

 Axtorps Sunhouse.

En unik miljö med sol, värme, ljud & vind,  året om.
Bokas via hemsidan alternativt via 070-556 00 57. 

 

Pil upp
2015-05-06 Innehåll: Lars Grehn   Publiceringsansvarig: Lars Grehn