mullsjö logotyp

Annat trivsamt

Ät jordgubbstårta i Bönared
Under jordgubbssäsongen kan du äta nybakad jordgubbstårta i Bönareds prästgård. Den gamla prästgården är i dag ett kulturminne och användes som hembygdsgård för Bjurbäcks hembygdsförening. Under några hektiska veckor serveras över 9000 fikasuga gäster. Välkommen Du också!
0392-240 18

Simhall
Efter en kulen höstdag  eller efter härlig dag i backen eller skidspåren skulle det kunna varit skönt att avsluta med en stund i simhallen med bad, bastu, sol och fika.
0392-140 36

Skogsro SPA

Skogsro Spa i Sandhem, har öppet året runt för personliga upplevelser, tisdag - söndag, hela dagarna och har en anläggning med boende, mat, behandlingar, bad, bastu och har även konferensmöjligheter.

Här finns gruppaktiviteter för upp till 10 personer, men tar även emot för enskilda behandlingar med hög mysfaktor. Är man fyra eller fler så är man själva i spaavdelningen.

Badtunna med bubblor och jetstrålar, vedeldad bastu och grillkåta. Orangeri/lusthus med växtlighet året runt. Butik och webbshop. Sommaravdelning med utebad, soldäck och trädgård med fiskdammar. Verksamheten är eko-profilerad.  0515- 76 00 95

Axtorps Sunhouse.

Sol & värme! En unik miljö med sol, värme, ljud & vind,  året om.
Bokas via hemsidan alternativt via tel. 070-556 00 57

Sägnernas hus

Sägnernas hus är beläget i utkanten av Sandhem och här erbjuds restaurang, café, danser och ett unikt museum om svensk folktro. De blev år 2016 korade till Årets turistmål i kategorin Dansställen. De erbjuder också boende i form av Bed & breakfast.

För mer information om specifika evenemang, se evenemangskalendern eller Sägnernas hus hemsida. Det går också att ringa via tel. 0515-760026


Senast uppdaterad: 2017-08-17 Ansvarig: Infocenter