mullsjö logotyp

Outdoor Mullsjö

Mullsjö är en kommun som i generationer satsat stort på friluftsliv. I kommunen finns inte mindre än fjorton vandringsleder av hög kvalitet och med stor variation i längd och upplevelse. Våra 14 vandringsleder och fyra cykelleder är digitaliserade och samlade i en webbapp.

Webbappen hjälper dig att hitta Mullsjö kommuns vandrings- och cykelleder digitalt via din mobil, surfplatta eller dator. Kartorna hittar du i webbappen under www.mullsjo.se/outdoor Dessa har i sin tur intressepunkter i form av boenden och sevärdheter samtidigt som du kan se var du befinner dig på leden. 

Några enkla tips för hur du använder appen:

Appen fungerar lika bra när du sitter hemma framför en dator med stor skärm och planerar en utflykt, som när du är ute på leden med en mobiltelefon. En stor fördel är att du inte behöver installera någon app utan den fungerar i en vanlig webbläsare.

En annan fördel är att du enkelt kan kombinera olika leder för att skräddarsy en egen utflykt. Du kan även växla mellan en kartvy eller satellitvy.

Läs mer om webbappen, hur den fungerar och se alla kartorna på mullsjo.se/outdoorSenast uppdaterad: 2017-08-17 Ansvarig: Infocenter