mullsjö logotyp

Aktiviteter på Mullsjö kommunbibliotek

På biblioteket vill vi erbjuda ett varierande utbud av aktiviteter. Vi tar gärna emot förslag på föreläsningar och programpunkter som du skulle vilja se hos oss! 

Hösten 2017

IT-guider

Lördagar klockan 10:00-13:00 finns IT-guiden på biblioteket. De hjälper dig helt kostnadsfritt med att komma igång med digitala verktyg eller hjälper dig med att räta ut frågetecken som du kanske har kring teknik och internet. IT-guiderna kommer därefter att finnas på plats varje lördag. Välkomna!

Deckarcirkel

26 september klockan 18:30-19:30 drar Ulrika igång sin deckarcirkel. Vi träffas varannan tisdag och diskuterar våra läsupplevelser. Då det är begränsat antal platser behöver du föranmäla dig till biblioteket. De böcker vi läser delas ut i pocketupplagor till deltagare vid uppstart. Kaffe serveras, väl mött!

 

Den 11 november är Arkivens dag och då samlas flera verksamheter och föreningar i Mullsjö kommunbiblioteks lokaler för att väcka intresse för arkivens verksamhet. Under dagen kommer ett antal korta presentationer hållas och i lokalen kommer det även finnas utställningsskärmar med fotografier och andra arkivhandlingar från bland annat Mullsjö Skytteförening.

2017-05-24 Innehåll: Marcus Setterström   Publiceringsansvarig: Marcus Setterström