mullsjö logotyp

Aktiviteter på Mullsjö kommunbibliotek

På biblioteket vill vi erbjuda ett varierande utbud av aktiviteter. Vi tar gärna emot förslag på föreläsningar och programpunkter som du skulle vilja se hos oss! 

Våren 2018

IT-guider

Lördagar från och med 13 januari finns IT-guiden på biblioteket mellan klockan 10:00-13:00. De hjälper dig helt kostnadsfritt med att komma igång med digitala verktyg eller hjälper dig med att räta ut frågetecken som du kanske har kring teknik och internet. IT-guiderna kommer därefter att finnas på plats varje lördag. Välkomna!

 

Bok- och tidningsförsäljning

Nu är den äntligen här! Under hela vecka 2 har vi vår årliga utförsäljning av tidningar och böcker till förmånliga priser. Missa inte chansen!

 

Sagostund på Mullsjö kommunbibliotek

Nu är alla barn mellan 1 - 5 år välkomna på sagostund i Mullsjö kommunbibliotek. Just nu har vi tre fredagar planerade då ni kan besöka oss mellan 9.30 – 10.00 för att få höra sagor!

De planerade dagarna är:

 

  • 23 februari
  • 9 mars
  • 23 mars

 

Första chansen till att anmäla sig är 14 dagar innan arrangemanget.

 

Korsordstävling

Är du mellan 6 – 12 och tycker om att lösa korsord? Då är du välkommen in till Mullsjö kommunbibliotek under vecka 7 (12/2 – 16/2) för att vara med i vår korsordstävling!

 

Sista chansen för att lämna in ditt korsord är den 22 februari. Lycka till!

Den 11 november är Arkivens dag och då samlas flera verksamheter och föreningar i Mullsjö kommunbiblioteks lokaler för att väcka intresse för arkivens verksamhet. Under dagen kommer ett antal korta presentationer hållas och i lokalen kommer det även finnas utställningsskärmar med fotografier och andra arkivhandlingar från bland annat Mullsjö Skytteförening.

2017-05-24 Innehåll: Marcus Setterström   Publiceringsansvarig: Marcus Setterström