MEMAB logotyp

Vattenavläsning

Det är viktigt att rapportera mätarställningen regelbundet, minst en gång om året. Då får du både en korrekt faktura och du håller koll så att inga läckor har uppstått. 

Rapportera avläsningen här nedan på vår webbplats.

På äldre vattenmätare, som bara visar svarta siffror på vit bakgrund, läser du av alla siffror utom inledande nollor. Har du en vattenmätare som har både röd och vit bakgrund läser du av enbart siffror med vit bakgrund. Utelämna siffror med röd bakgrund samt inledande nollor.

Fält markerade med * är obligatoriska. Ni hittar dessa uppgifter på det avläsningskort vi skickat till er.

Tänk på att:

  • Du måste fylla i varje ruta som har en stjärna* efter sig. Annars så skickas inte din avläsning in. Har du tryckt på skicka och missat obligatoriska fält, begär formuläret att du fyller i de fält du missat.
     
  • Du ska få ett meddelande som bekräftelse på att din ansökan registrerats - Det står "Tack för din vattenavläsning!" Får du inte bekräftelsen, får du se över formuläret igen och se om du missat något obligatoriskt fält med stjärna* efter sig. 

  • Har du flera mätare att rapportera? Fyll i formuläret igen efter att du skickat in din första avläsning.

Mätarnummer*:
Anläggningsnummer (ange endast siffror (0-9) *:
Kundnummer (ange endast siffror (0-9) *:
Placering, exempelvis tvättstuga, pannrum:
Avläsningsdatum* (ÅÅÅÅ-MM-DD):
Mätarställning (anges i m3) (ange endast siffror (0-9) *
Gatuadress där mätaren finns:
Telefon dagtid:
Annat:
 När du har skickat in formuläret med dina/dina anhörigas personuppgifter godkänner du att uppgifterna behandlas av Mullsjö Energi & Miljö AB. Dina personuppgifter är bara tillgängliga för personer som behöver dem för att kunna utföra sina arbetsuppgifter
 
Jag godkänner behandling av personuppgifter jag skickar in till Mullsjö Energi & Miljö AB genom detta formulär.*
Säkerhet
 300+10